Scoala de Vara pe Diplomatie a Asociatiei Tineretul ONU din Romania

  0
  312

  Școala de vară pe diplomație, unul dintre cele mai mari proiecte ale Asociației Tineretului ONU în România, a început astăzi, 25 iulie. Cea de-a treia ediție, cu tema  „New perspectives on Diplomacy”, se va desfășura la Facultatea de Drept, pe parcursul a șapte zile, până pe 31 iulie, aducând împreună 50 de tineri atât din România, cât și din afara granițelor.

  summer-school1

  La ceremonia de deschidere, care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Externe, au fost prezenți domnul Sorin Tănăsescu (Ministru Consilier), domnul Gabriel Micu (Membru al Asociației Române de Politică Externă, Lector al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, fost Director al Departamentului de Relații Internaționale în cadrul Guvernului României), domnul Bogdan Alexandrescu (Vice-Președinte al Asociației Tineretului ONU in România) și domnișoara Veronica Caluian (Managerul de proiect). Aceștia și-au exprimat susținerea pentru astfel de evenimente și au felicitat participanții pentru interesul manifestat, dar și organizatorii, pentru inițierea unor astfel de proiecte.

  Proiectul are importanți parteneri instituționali precum Ministerul Afacerilor Externe, Asociația Româna pe Politică Externă, Universitatea din București și Facultatea de Drept-Universitatea București. Proiectul este promovat și de numeroși parteneri media: Juridice.ro, Studenție.ro, Educativa, StartUB, Studenții.net, Young Professionals Club, Centrul pentru Jurnalism Independent, Calendar Evenimente, Blugunteer.ro, Șapte Seri și IQool. Mai mult, Școala de Vară pe Diplomație se bucură și de susținerea sponsorilor Red Bull și Laser Tag Arena.

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.