Școala de publicitate Creativity Blueprints așteaptă înscrieri

  0
  131

  photolvl1_creativity-blueprints-5_events_posters_81_33981_large

  Creativity Blueprints 5 reprezintă singura școală gratuită de creație în publicitate pentru studenții din România, și anul acesta se va desfășura în perioada 15-24 mai la Alchemia. Tinerii care consideră că au talent și posedă skilluri de Copywriter, Art Director, sau pur și simplu sunt ambițioși și le place, sunt așteptați să aplice până pe data de 10 mai pe www.creativityblueprints.ro.

  A cincea ediție își propune să învețe cei 20 de participanți cum să îmbine creativitatea, eficiența astfel încât să aibă succes în publicitate. Școala se va desfășura pe parcursul a 10 zile și cei pasionați de desen/grafică sau de scris creativ, vor fi implicați în diverse workshopuri, traininguri, studii de caz și dezbateri ce vor avea invitați profesioniști cunoscuți din domeniul publicității din România.

  Cei selectați vor fi antrenați intensiv astfel încât să își disciplineze gândirea și creativitatea, participând la sesiuni de brainstorming, storytelling, traininguri de copywriting, grafică și branding. De asemenea, vor fi implicați în dezbateri despre freelancing, printuri, spoturi, campanii neconvenționale, digitale și integrate, având și o șansă să intre în contact cu publicitatea în propria-i casă, petrecând și câteva ore în unele din cele mai mari agenții din România.

  Pe lângă toate acestea, vor avea și de rezolvat briefuri, de participat la un pitch final, având oportunități să câștige internshipuri direct în agenții. Printre specialiștii prezenți din industrie, se regăsesc nume precum Sorin Psatta, Marc Borțun, Mihnea Gheorghiu, Ștefan și Adriana Liuțe, Silviu Păduraru, Vasile Alboiu, John Riley, Dana Pascu, Vlad Mihai.

  Această ediție dorește să evidențieze partea realistă a publicității, să educe gândirea tinerilor creativi, care să fie fideli cauzelor pe care le susțin.

  Sursă fotografie: www.creativityblueprints.ro

  Redactor: Alexandra-Georgiana Andrei

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.