Eşti interesat de resurse umane? Vrei o carieră în resurse umane, dar nu ştii de unde să începi? Şcoala de HR are soluţia pentru tine! Fie că eşti cunoscător al domeniului sau eşti doar la început de drum, acest proiect îţi propune să îţi consolidezi cunoştinţele de HR.

hr1

Şcoala de HR este un proiect de tradiție al Asociaţiei Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (ASPSE), care oferă studenților oportunitatea de a interacționa cu specialişti din domeniul resurselor umane. Scopul proiectului este acela de a facilita interacţiunea dintre mediul universitar şi mediul business şi de a informa studenţii cu privire la procesele de HR.

Din 3 februarie încep înscrierile pentru cea de-a IX-a ediţie a proiectului. Astfel, în perioada 15-16 februarie se va desfăşura Conferinţa Naţională HR-Partener Strategic. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul oficial şi să achiţi o taxă de 30 de lei. În plus, dacă participi la conferinţă vei avea un discount de 20 de lei pentru cele 10 workshop-uri propuse de organizatori în perioada 1-31 martie. Dacă totuşi ai planuri pentru week-end-ul în care se desfăşoară conferinţa, te poţi înscrie la workshop-uri achitând o taxă de 100 de lei. Atât conferinţa, cât şi celelalte activităţi se vor desfăşura în week-end-uri pentru a permite tuturor celor interesaţi/pasionaţi să participe.

hr

Începând cu anul 2004 peste 200 de studenți au beneficiat de training-uri susținute de reprezentanți ai companiilor de top și au interacționat cu peste 50 de specialiști în domeniu. În prezent, foști participanți la Proiectul Școala de HR activează în departamentul de resurse umane al unor renumite firme de consultanță, companii de business și multinaționale. Aşa că nu mai pierdeţi timpul: accesaţi pagina de Facebook a proiectului şi înscrieţi-vă căci locurile sunt limitate.

Te invităm şi pe tine să faci primul pas spre succes!

Sursa foto: Facebook.com;

Comentarii

comentarii