„Școala Altfel” la Universitatea Hyperion | 18 – 22 aprilie 2016

0
95

Universitatea Hyperion din București își deschide porțile și în acest an pentru toți cei care vor să vină și să îi viziteze, dar și să vadă cum își desfășoară studenții activitățile, la facultățile instituției, cu ocazia programului „Școala altfel”, desfășurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016.

Astfel, elevii, însoțiți de cadrele didactice, au posibilitatea să facă un tur prin Universitatea Hyperion, participând la prezentările ofertelor educaționale ale facultăților.

Data de 22 aprilie este dedicată Zilei Porților Deschise, pentru care Universitatea a  pregătit un program deosebit.

PROGRAM ACTIVITĂȚI: www.bpuh.hyperion.ro/scoala-altfel-la-universitatea-hyperion-18-22-aprilie-2016

OFERTA EDUCAȚIONALĂ A UNIV. HYPERION – 2016: www.docs.google.com/viewerng/viewer?url=http://bpuh.hyperion.ro/wp-content/uploads/2016/04/Pliant-Hyperion-aprilie-2016.pdf

Vizitatorii vor obține programare, trimițând un e-mail la adresa bpuh@hyperion.ro.

Telefon: 0721.119.298

Programul „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Astfel, cadrele didactice au libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii, în afara celor cotidiene pe care le desfășoară la şcoală.

Elevii se pot recrea astfel prin diverse activități extrașcolare, precum mersul la teatru, film, muzee, participarea la evenimente culturale și sportive, dar pot afla și lucruri interesante despre meseria la care fiecare visează, prin vizite la diferite universități și facultăți din țară.

Universitatea Hyperion vă așteaptă cu porțile deschise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.