Şase reclame frumoase de Crăciun care te introduc în atmosfera de sărbători

0
833
reclame de Crăciun

Pe cât de mulţi amatori ai Crăciunului există, pe atât de multe semnificaţii găseşti în spatele motivelor pentru care iubesc această sărbătoare. Unele pot fi legate de aspecte fizice precum târgurile de Crăciun sau mâncarea delicioasă. Altele, ca senzaţia că oamenii sunt mai buni, sunt conectate la dorinţele noastre. Însă nici atmosfera nu e de neglijat: unii dintre noi abia aşteaptă să audă melodii cu specific, iar alţii îşi doresc cu ardoare să apară/să vadă reclame frumoase de Crăciun pentru a simţi că perioada se apropie cu paşi repezi.

Dar ce spoturi publicitare te-ar putea face să te simţi entuziasmat de apropierea sărbătorilor?

  • Omul de zăpadă de la Campbell’s

Şi începem lista de reclame frumoase de Crăciun cu o companie americană cunoscută pentru supa la conservă. Şi o reclamă de a sa din anii 1990, în care auto-promovarea se îmbină cu căldura şi vremea specifică iernii.

Sigur, în primă fază, aţi putea să fiţi surprinşi de faptul că unui om de zăpadă îi e frig. Dar…urmăriţi până la capăt şi o să vedeţi ce se află în spatele lui.

  • Reclama clasică de Crăciun de la Coca Cola

Ştiţi la ce mă refer. Imaginile cu camionul roşu de Coca Cola mergând pe un drum plin cu zăpadă. Familiile care aşteaptă cu nerăbdare să vină Moş Crăciun. Vocile de pe fundal care ne anunţă că vin sărbătorile.

Clipul a fost difuzat de atât de multe ori la televizor, că nu mi s-ar părea ciudat să aud persoane care îl asociază cu instalarea spiritului festiv.

  • Hershey’s Kisses Christmas Commercial, Hershey

„Dulciuri în formă de clopot care cântă We Wish You A Merry Christmas? De ce nu?” şi-au zis, probabil, cei care au realizat acest clip pentru compania americană de dulciuri.

Cel mai amuzant moment din cele aproape 30 de secunde de publicitate va rămâne, însă, instrumentul care răsuflă uşurat la final.

  • Salvează-l pe Athos, KFC România

Haideţi să spunem lucrurilor pe nume: nimănui nu-i pasă de mâncarea de la KFC. Nici măcar când mergem la un local de-al lor. De ce? Pentru că e fast food. Adică genul de mâncare pe care o mănânci rapid, când eşti în grabă şi nu trebuie să meditezi prea mult la ceea ce vrei să-ţi comanzi.

Situaţia rămâne aproape la fel şi în cazul promovării vizuale a companiei: nu este chiar interesantă, în ciuda faptului că îşi doreşte să pară aşa. Însă, uneori, mai există şi excepţii. Una dintre ele provine din 2016 şi are, printre personaje, şi un câine mops.

  • They do exist!, M&Ms

Pe de o parte, e ciudat că unul dintre cele mai generoase personaje din cultura de masă nu ştie de existenţa bomboanelor. Pe de-alta, este totuşi bine. Că altfel nu am fi avut parte de această interacţiune amuzantă a celor trei. Şi, bineînţeles, nici de una dintre cele mai cunoscute reclame frumoase de Crăciun.

  •  Mog’s Christmas Calamity, Sainsbury’s

Conform superstiţiilor, pisicile negre îţi aduc ghinionul. Pisicile gri – precum cea din reclama din 2015 a lanţului britanic de supermarketuri Sainsbury’s – pot provoca distrugeri, dar au şansa să ajungă să redreseze cumva situaţia.

Nu de alta, dar Crăciunul nu ar mai fi la fel dacă lumea nu s-ar bucura de ceea ce are în jur.

Voi ce alte reclame frumoase de Crăciun mai preferaţi?

sursă foto: marchiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.