Șase proiecte de design urban dedicate Capitalei, expuse pentru două săptămâni la București Mall

  0
  86
  • Pe lângă trenduri de fashion, București Mall aduce acum și trenduri de design urban prin proiecte realizate de unii dintre cei mai apreciați arhitecți, designeri de interior și de obiect din România, într-o expoziție în cadrul mall-ului
  • La vernisajul din 21 iulie atmosfera va fi animată de Nopame și Cristian Corvin care va fi prezent nu doar în calitate de designer, ci și de DJ

  Pe 21 iulie București Mall lansează, printr-un vernisaj la care invită toți bucureștenii, expoziția Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank,  ce reunește șase proiecte de design destinate mediului urban, realizate de cunoscuți designeri și arhitecți români. Instalațiile expuse au fost propuse pentru PIDU CENTRAL BUCUREȘTI, proiect agreat de Primăria Capitalei.

  Cele șase proiecte vor propune un obiect, o instalație, un concept care ar putea să completeze Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) agreat de Primăria Capitalei și care are ca direcţie majoră crearea unui centru al Bucureştiului competitiv la nivel naţional şi internaţional. Mai exact, presupune stabilirea unui traseu de două ore care reunește spații publice comunitare cu activități bine definite, integrate într-un sistem la nivelul întregului oraș. Proiectul este ghidat de arhitectul Mario Kuibuș, în cadrul inițiativei sale numite TUB.

  Astfel, designerii care expun în cadrul expoziției de la București Mall sunt:

  Corvin CristianRestituție susținut de București Mall

  Dorin ȘtefanOmagiu lui Andrei Cadere susținut de Plaza România

  Robert MarinBucur susținut de Stella Artois

  Mihai PopescuPortobello Stradale susținut de Brikston

  Ștefan BarutcieffMuseum Line susținut de Kerrock

  Mădălin GheorgheThe ExFormation Panel susținut de Biutiful

  Instalart_Madalin Gheorghe

  Expoziția va fi lansată în cadrul unui vernisaj în data de 21 iulie, de la ora 20:00 la București Mall și va rămâne la București Mall până pe 9 august, când se va muta în Plaza România, pentru alte 3 saptamani.

  La evenimentul de deschidere a expoziției vor fi prezenți cei șase designeri alături de arhitectul Mario Kuibuș, iar atmosfera va fi întreținută de Nopame și Cristian Corvin care va purta două pălării, cea de designer și cea de DJ.

  Din toamnă, expoziția va putea fi văzută și în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

  Despre București Mall

  București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În ultimii doi ani, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu process de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor.

  Despre Grupul Anchor

  Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.