Concert Sarmalele Reci la Hard Rock Cafe pe 29 Ianuarie

0
18
Afiș Sarmalele Reci

Sunteți invitat la Hard Rock Cafe, miercuri 29 ianuarie, de la ora 21:30, pentru a petrece o seară PERFECTĂ cu Sarmalele Reci. Formaţia Sarmalele Reci are 26 ani de carieră muzicală. Muzica trupei Sarmalele Reci este un amestec original și electric de rock’n’roll, funk, jazz și folclor.

Versurile lor, scrise cu artă şi forţă în limba română, sunt considerate drept cele mai originale şi mai emblematice pentru societatea românească post `90. Trupa este formată din Zoltán András (voce, clape), Emil Viciu (ch.), Bogdan Valentin Bereucă (tobe), Mircea László Horváth (clape), Ciprian Almășan (bas).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– VIP: 59 de lei, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 39 de lei

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele prețuri:
– VIP: 64 de lei, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat de locuri)
– Acces General: 44 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 44 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcuta experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM