sâmbătă, aprilie 13, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipSaptamana 25 noiembrie-1 decembrie la Teatrul Rosu

Saptamana 25 noiembrie-1 decembrie la Teatrul Rosu

Joi, 27 noiembrie 2014, ora 20.00: „Traieste-ti fanteziile”
 
Comedia de succes “Traieste-ti fanteziile” , in regia lui Bogdan Gagu – din nou la Teatrul Rosu.

Cristi Martin, Catalin Stelian, Adriana Gulutanu, Silvia Gagu si Alin Brancu va asteapta si va indeamna sa lasati frau liber imaginatiei si sa va puneti fanteziile in practica.

Pentru ca “nici o alta specie nu reuseste sa complice treburile în ceea ce priveste sexul cu atat de mult umor involuntar, cum o face specia umana, cu tabuurile, conventiile si inversarile barbat-femeie, cu nevoile sale de putere si dragoste, mereu în conflict.” – John Tobias

”Traieste-ti fanteziile”, adaptare dupa piesa lui John Tobias, este o satira la adresa cartilor motivationale. De exemplu: „Ce puteti face pentru a avea o viata perfecta“… „Cum puteti avea un cuplu perfect”… „Cum puteti deveni o femeie perfecta”… sau „un barbat perfect”… si multe alte forme ale perfectiunii pe care, cu siguranta, nu le poate atinge nimeni niciodata.

Un cuplu, a carui atractie reciproca s-a diminuat de-a lungul timpului, gaseste solutia pentru resuscitare. Salvarea? Cartea doctorului Leopold Baumgartner: „Traieste-ti fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire“. De aici se declanseaza o comedie de situatie plina de savoare si dinamism, cu rasturnari surprinzatoare si scene de un comic dezlantuit, în cel mai clasic stil bulevardier, în care sunt implicati, pe langa cuplul Cucu si vecinul voyeur si hotul bolnav de ulcer, intrat în apartament.”

Scenografie: Razvan Plaiasu

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se face incepand cu ora 18.00. Pentru detalii: 0723.196.376

 
 
30 oct top dogDuminica, 30 noiembrie 2014, ora 20.00: „Top Dog” – teatru & stand up comedy cu Daniel Hara si Andrei Seusan 

„Ești închis într-un ciclu nesfârșit al conformismului, o rutină mediocră care te macină, întreruptă numai de cele mai nașpa și insipide distracții, dintre care asta este în mod evident una.” 

Acest show de stand up comedy este conceput dupa textul „Wake up and smell the coffee” scris de Eric Bogosian. Personajele acestui spectacol comunica direct cu spectatorii timp de șaptezeci și cinci de minute printr-o inlantuire de monoloage si ipostaze ale cetateanului modern. 

Textul scris de Eric Bogosian este unul dur si este in subsidiar o critica virulenta la adresa omenirii, a obiceiurilor cliseistice de zi cu zi, mergand atat de departe incat sa desfinteze esenta umanitatii insasi. Toata aceasta parte serioasa este invelita intr-o comedie care atinge subiecte dintre cele mai sensibile, ceea ce face din acest text o forma de comedie neagra cu puternice accente de ironie. 

Lipsa decorului permite plasarea actiunii in mai multe locatii plecand din sala de spectacol si ajungand intr-un aeroport, in cabinetul unui Guru sau la marginea unei sosele. 

Textul propune o serie de personaje cotidiene, usor recognoscibile, simpatice sau antipatice dar pline de haz ce isi exprima problemele si gandurile prin monoloage cu teme religioase, politice, sociale, medicale, etc.. 

„Life is like a box of chocolates. You never know what you`re gonna get.” O mare idee a civilizației occidentale. 

Accesul se realizeaza incepand cu ora 18.00.

Informatii si rezervari: 0723196376 | e-mail: teatrulrosu@yahoo.com |www.teatrul-rosu.com 

Pret bilet: 25 Lei
01 dec01  dec. 2014, ora 20.00 – „De ce tocmai tu?”
Ea, 26 de ani, poeta.
El, 28 de ani, pictor.
Ei ii plac florile artificiale si minciunile.
Lui ii plac adevarurile simple. Afemeiat, ciudat, obraznic.
Nu se potrivesc. Nu se inghit. Musai sa se evite.
Cand se vad, isi musca buzele ca sa nu striveasca o injuratura. Sau …ca sa nu se sarute? Ea l-ar strange de gat. Pentru ca s-a indragostit. El ar strange-o de gat. Pentru ca s-a indragostit. N-au timp pentru jocuri. Ceva ii opreste. Sau ..cineva?
“DE CE TOCMAI TU?”
Regia Natalie Ester. Cu Natalie Ester, Catalin Stelian.
Pret bilet: 25 lei.
Accesul in club se poate face incepand cu ora 18.00. Pentru rezervari si detalii: 0723.196.376.
Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular