sursă foto: www.whatmobile.com.pk

Samsung urmărește o filozofie de afaceri simplă: dedicarea resurselor și tehnologiei de care dispune pentru a crea produse și servicii superioare, contribuind la crearea unei societăți globale mai bune. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a stabilit un prag valoric înalt pentru proprii săi oameni și propriile sale tehnologii.

Samsung Galaxy A22 este următorul telefon important de la Samsung care a ajuns pe Internet, prin intermediul unei scăpări. E drept că ştiam că o să apară până la urmă, fiind dat că a apărut mai multe modele și din Galaxy ”S”, dar acum sunt și detalii extra despre el.

Samsung Galaxy A22
sursă foto: gsmarena.com

Galaxy A22 va avea, de asemenea, un selfie shooter frontal de 13MP ca A21s. CoAsia este furnizorul modulului de cameră pentru camera frontală.

Galaxy A22 se adresează Indiei și altor piețe emergente. Potrivit firmei de cercetare de piață Omdia, un total de 19,4 milioane de unități de Galaxy A21 au fost vândute anul trecut, ocupând locul cinci în cele mai livrate smartphone-uri în 2020.

Se așteaptă ca Samsung Electronics să livreze mai multe smartphone-uri anul acesta comparativ cu 2020. Dar Namuga și CoAsia s-au alăturat și lanțului de aprovizionare cu module de camere, ceea ce va intensifica concurența între furnizori.

sursă foto: thelec.net

Versiunea 4G are numele de cod SM-A225F, iar cea 5G are numele de cod SM-A226B. Varianta 5G va sosi cu două variante de stocare şi RAM, dar ele nu sunt cunoscute încă. Probabil 3 şi 4 GB RAM să zicem, dacă preţul este mic, iar stocarea ar fi de 32 sau 64 GB.

Potrivit zvonurilor provenite chiar din Coreea de Sud, dispozitivul se va vinde la un preț bunicel. Prin intermediul acestui smartphone se zvonește că terminalul va fi vedetă în India și sud-estul Asiei. Ar trebui să se lanseze în a doua jumătate a anului 2021 ca un succesor pentru Galaxy A21 / Galaxy A21s.

Oamenii se așteaptă la un ecran TFT, diagonală mare, pentru a fi cât mai atractiv, senzor de amprente și o baterie de cel puțin 4000 mAh. Totodată, nu este exclus să vedem un nou procesor de la Qualcomm din seria 6xx.

Nu au fost prezentate specificații pentru Galaxy A22 5G, dar pentru a atinge acest preț, presupunem că ar putea alege un chipset din seria MediaTek Dimensity 700 sau o nouă ofertă de nivel de intrare încă neanunțată din seria 6 Qualcomm.

surse: gsmarena.com, thelec.net, mobilissimo.ro, go4it.ro, news.v.daum.net.