joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăSâmbătă, 14 ianuarie – Arenele Romane – Tube&Berger, Secret Cinema, Nusha și...

Sâmbătă, 14 ianuarie – Arenele Romane – Tube&Berger, Secret Cinema, Nusha și Tania

Ca să îți meargă bine tot anul, se spune că trebuie să-l începi cum trebuie.
În a doua săptămână din ianuarie, mai exact pe 14, la Arenele Romane (cort încalzit), vor ajunge pentru a patra oara la București Tube & Berger plus unul dintre cei mai asteptați artiști în Romania– Secret Cinema, alături de Nusha și Tania.

Tube and Berger sunt nemții care au avut cel mai mare crowd în București, de trei ori la rând. Prima dată la The Biggest Rooftop Party in Town, unde peste 4200 de petrecăreți au venit să-I asculte și a doua oară la private party-ul NeWorld ce a avut loc la Uzina Filaret, unde la fel, peste 3500 de party people au fost acolo dansând pe celebra lor piesă “Imprint ofPleasure” și anul trecut pe vremea asta, în aceeași locație unde au ridicat mulțimea în picioare!

Secret Cinema este cunoscut datorită aparițiilor în celebrul club berlinez – Berghain dar și datorită producțiilor alături de bunul său prieten Egbert.

Nusha și Tania sunt cele mai emblematice female DJs ale României!

Alltimeclubbing – locul unde muzica este prețuită ca și religie, unde ringul de dans nu are limite, unde mulțimea este unită și se topește pe ritmul muzicii, unde există doar două reguli : ascultă și trăiește.

RELATED ARTICLES

Most Popular