Salonul Auto Moto 2014

  0
  1115

  Interes pentru motociclete? Pasiune pentru mașini? Surprize?

  Până pe 6 aprilie ai ocazia să mergi la cea mai importantă expoziție auto-moto a acestui an, din România, unde nu vei fi impresionat doar de reprezentantele sexului frumos. Salonul Auto Moto 2014 te așteaptă în Piața Constituției cu peste 100 de autoturisme, motociclete, ATV-uri, accesorii, echipamente service. Vedetele acestui showroom sunt modele noi, de lux, abia sosite în țară.

  [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=eySMcBuvaJs[/youtube]

   

  De la Chevrolet Malibu, Ford Ka, Jeep Wrangler și Grand Cherokee, vizitatorii vor putea admira și motociclete, scutere sau ATV-uri aparținând unor mărci precum Suzuki, Triumph, Ducati. O atracție a salonului este și un model de Cadillac Fleetwood, identic cu cel condus de Elvis Presley.

  352670l

  Cei care doresc să-și vândă autoturismul îl pot expune gratuit într-o zonă special amenajată a salonului. Un loc special va exista și pentru cei care au nevoie de piese auto/moto.

  Sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 14.00 va avea loc Parada Moto, cu plecarea de la Bulevardul Libertății spre Bulevardul Unirii, până în Piața Alba Iulia și retur.

  Duminică, 6 aprilie, publicul va fi impresionat de stilul retro al Paradei Mașinilor de epocă, ce va începe la ora 14.00.

  O surpriză pentru public, în vederea dezvoltării și susținerii fenomenului moto din țară, o reprezintă accesul liber pentru cei care vor sosi la salon pe motocicletă, în zilele de 5 și 6 aprilie.

  moto

  Tot în weekend, campioni de raliu, printre care Titi Aur, Vali Porcișteanu, Sorin Ene vor întreține atmosfera prin demonstrații de drift și burnout. În timpul demonstrațiilor, câțiva norocoși din public vor avea șansa să îi însoțească la bord în unele dintre cele mai bine pregătite mașini din țară.

  Salonul Auto Moto organizează ș un concurs în care vizitatorii vor putea desemna cea mai frumoasă motocicletă, mașină și hostess. Premii din partea expozanților, concerte live, adrenalină și distracție: pe toate le găsești la salon! Ce mai aștepți?

  Program

  Joi-vineri 10.00-20.00

  Sâmbătă 10.00-22.00

  Duminică 10.00-18.00

  În timpul săptămânii, prețul unui bilet este de 15 lei, iar în weekend ajunge la 20 de lei.

  sursa foto: libertatea.ro automarket.ro