Sala Palatului luată cu asalt de mii de copii și părinti, veniți la noua premieră a Găștii Zurli, „Puterea Prieteniei”

0
50

Mii de glasuri emoționate de părinți și copii au cântat, la unison, vers cu vers, cântecele Găștii Zurli, au dansat și s-au jucat, costumați în pirați, prinți și prințese, dovedind ca bucuria copilăriei nu dispare niciodată din suflet, indiferent de varsta. Evenimentul „Puterea Prieteniei”, ieșit de sub bagheta magică a Mirelei Retegan, îi poartă pe Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu, Vrajimaturică, respectiv pe Super Eroul Mulțumesc, într-o aventură fantastică de autodescoperire dar și de identificare a adevăratelor valori care fac ca o prietenie adevărată să înflorească în timp: iubirea, compasiunea, bunătatea, generozitatea, iertarea. 

Gașca este însoțită în această călătorie imaginară de către piratull Slava (venit special din Republica Moldova), care le arată copiilor că nu trebuie sa ne ferim de încercări, pentru că ele ne fac sa ne descoperim adevăratul curaj și forța interioară. 

Toți spectatorii celor doua evenimente de la Sala Palatului au pătruns in universul Zurli, încă de la intrare, unde au fost întâmpinați de Mascotele Zurli, ca mai apoi să poată vizita magazinul Zurli (unde bentițele cu conuri de înghețată, cele mai noi jocuri inventate de Tanti Prezentatoare și celebrele păpuși cu personajele îndrăgite să fie la mare căutare), iar mai apoi, în sală, decorurile și costumele desprinse din filmele cu pirați să facă deliciul spectatorilor.

„Am o căsuță mica”, „Aram-sam-sam”, „Pupici de noapte bună”, celebrele refrene ale Găștii, au sunat dintre sufletele a mii de copii, care au învățat cu această ocazie și versurile noului cântec „Toți suntem la fel”.

Ca de fiecare dată, Mirela Retegan împreună cu Gașca Zurli, s-au gândit și la copii pentru care Ziua Copilului nu înseamnă zâmbete și bucurie și au donat trei mii de bilete la cele două spectacole către copii cu nevoi speciale (de sănătate, ori materiale), iar la finalul evenimentor de la Sala Palatului, toată echipa a vizitat secția de onco-pediatrie de la Institutul Fundeni.

Maratonul evenimentelor Găștii Zurli a început de Ziua Copilului în București, ca mai apoi să pornească spre copiii din toată țara.