Să o ajutăm pe Irina Aldea să se trateze în Italia

La doar 10 ani, Irina Aldea se luptă cu o boală genetică gravă, trombofilia, care o expune zilnic la riscul unui accident vascular și de infarct miocardic. Acest caz este considerat unic în România, întrucât boala nu se declanșează în general la copii.

Era în clasa întâi când viața i s-a schimbat dramatic. Pentru că se simțea rău, mama ei a mers cu ea la medic. După analize amănunțite, a fost diagnosticată cu trombofilie severă cu trei mutaţii genetice. A moștenit afecțiunea de la mama ei. Irina este un copil deosebit, care a luat premii naţionale şi internaţionale la pictură și poezie, însă este zi de zi măcinată de suferință și de tratamentul costisitor pe care trebuie să îl facă.

Ca să își poată îndeplini visurile, Irina are nevoie de ajutorul vostru.

Totul a început cu un accident vascular cerebral. Irina a fost internată în mai multe centre medicale din țară, însă tratamentele nu au prea funcționat. Au găsit o speranță în Italia, unde merg de câțiva ani la tratament, însă costurile sunt mult prea mari pentru părinți.

„Irina are nevoie de tramanent o dată la trei luni, un tratament care nu se poate face decât în Italia. Fac transfuzii de sânge cu factor de coagulare 5 și face intravenous anticoagulant. Am fost de patru ori până acum, însă costurile tratamentului se ridică la 9000-10000 euro la fiecare trei luni, nu am reușit să mai facem rost de această sumă.”

Puteți dona doi euro prin SMS la numarul 8848. Prin această donație, alimentați fondul de solidaritate al Campaniei „Vreau să ajut” din care se vor acoperi nevoile medicale ale Irinei dar și ale altor copii.

*Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

CUM POŢI AJUTA?

Un SMS de 2 EURO la numărul 8848 ar putea pune capăt suferinței Irinei.

Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

În reţelele Telekom Romania Mobile şi Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reţinut la achiziţionarea creditului.

Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în reţeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

De asemenea, puteţi dona prin Telekom România, telefonie fixă, formând: 0 900 900 301– 10 euro/apel; 0 900 900 303 – 3 euro/apel; 0 900 900 305 – 5 euro/apel *Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Sau direct, în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, cu menţiunea „Irina Aldea”.

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Sursă informații: Fundația Mereu Aproape

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here