vineri, decembrie 3, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSSă învățăm să scriem creativ cu Cristi Lupșa și Ana Maria Ciobanu

Să învățăm să scriem creativ cu Cristi Lupșa și Ana Maria Ciobanu

Cu o zi înainte de vacanța de iarnă care tocmai s-a încheiat, Asociația Shakespeare School Pentru Educație a găzduit două seminarii gratuite de scriere creativă, intitulate Making Writing Essay Fun.

Într-o atmosferă prietenoasă, relaxată și interactivă, cei doi invitați speciali – Cristian Lupșa, fondatorul Decît o Revistă, și editorul Ana Maria Ciobanu – le-au vorbit tinerilor pasionați de scriere despre cum își pot exprima ideile personale, într-un mod original, în cadrul unui eseu scurt, pornind de la un subiect general.

Întâlnirile cu elevii de gimnaziu și liceu au fost susținute sub umbrela Shakespeare School Essay Competition, un concurs național de scriere narativă în limba engleză. Evenimentele și-au propus să ofere câteva sfaturi utile pentru toți cei care doresc să participe și să își mărească șansele de a câștiga marele premiu – o școală de vară în Marea Britanie, dar și multe alte premii atractive.

Dacă nu ați putut ajunge la seminariile Making Writing Essays Fun, vă invităm să urmăriți un fragment al întâlnirii care prezintă, pe scurt, cîteva dintre ideile principale dezbătute și exersate în cadrul workshop-ului. Click AICI.

De asemenea, puteți accesa informațiile prezentate în cadrul seminarului, AICI.

Sperăm că aceste sfaturi ușor de aplicat vă vor ajuta să vă găsiți inspirația.

Așadar, pregătiți-vă pixurile și ciornele sau tastatura, după caz, și începeți să scrieți cele mai frumoase eseuri pe care le-ați scris vreodată.

Mult succes în câștigarea marelui premiu Shakespeare School Essay Competition!

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular