S-a lansat ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație

0
36

S-a lansat ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație

Artivist, împreună cu Mircea Pop, Alina Bohoru, Hue Teo și Loreta Isac, organizează ”Illustration Boot Camp”, un program complet de pregătire pentru o carieră în ilustrație. Acesta se desfășoară în București, pe o perioadă de 3 luni (între 9 septembrie și 19 noiembrie) și se adresează celor ce vor să-și transforme pasiunea de a desena într-o sursă suplimentară de venit.

Pe lângă dezvoltarea unor competențe tehnice în ilustrație tradițională și digitală, participanții vor dobândi noțiuni de time management, organizare, marketing, promovare, vânzare și negociere cu clienții, toate aceste abilități fiind indispensabile în construirea unui business creativ.

Programul include 4 module de curs, organizate pe nivele ascendente de complexitate:

1. Bazele Ilustrației

2. Digital Illustration: Cartoon Character Design

3. Concept Art: Character Design for Games & Films

4. Illustration Mentorship: The Practical Guideline

Biletele se vând exclusiv online, la adresa: https://www.artivist.ro/illustration-boot-camp/. Modulele se pot achiziționa și separat, însă pentru cei care achiziționează programul complet se oferă o reducere de 450lei.

Lansată în 2016, odată cu organizarea primei ediții a conferinței ”Trăiesc din Artă. Mit sau realitate?”, Artivist este o platformă educațională alternativă ce organizează cursuri, ateliere, conferințe și evenimente ce gravitează în jurul domeniilor creative. Misiunea Artivist este aceea de a oferi oamenilor posibilitatea de a-și dezvolta noi competențe, cu scopul de a fi valorificate și monetizate în industria creativă din România. Afla mai multe informații pe website (https://www.artivist.ro/) sau Facebook (https://www.facebook.com/artivistmovement/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.