miercuri, noiembrie 29, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăS-au pus în vânzare biletele pentru concertul Hollywood Undead de la București

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Hollywood Undead de la București

HOLLYWOD UNDEAD ajung în premieră în România pe 27 iunie la Arenele Romane! Hollywood Undead este o trupă americană de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, înființată în 2005, cu 5 albume la activ și clipuri cu zeci de milioane de views pe Youtube.

Biletele au fost puse în vanzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua www.iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicatiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Pentru albumul de debut, „Swan Songs”, artiștilor le-a luat doar un an să îl conceapă, dar încă 2 ani să găsească o casă de discuri care să îl lanseze fără ca acesta sa fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formației. Al doilea album „American Tragedy” a dus la plecarea solistului Deuce și introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrand fără nicio problemă în top 5 Billboard 200.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, „Nightmare After Christmas Tour”. În ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album „Notes from the Underground”, iar în martie 2015 au revenit în forță cu „Day of the Dead”. Cel mai recent album „Five”, a fost lansat pe 27 cotombrie 2017, lasand iar un gol cu plecarea lui „Da Kurllz”. Membrii grupului sunt cunoscuți pentru măștile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau în videoclipuri. Fiecare mască are propia poveste și este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– EARLYBIRD: 79 lei Acces General și 119 lei Golden Circle până pe 23 aprilie

– PRESALE: 89 lei Acces General și 139 lei Golden Circle pănă pe 27 iunie

– LA INTRARE: 100 lei Acces General și 159 lei

Categoria Golden Circle se află în fața scenei. Sunt în vanzare doar 500 de bilete la Golden Circle. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

RELATED ARTICLES

Most Popular