Luni, 26 ianuarie, s-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru a 5-a ediţie a celui mai mare festival digital din România, DreamHack Bucharest 2015, care se va desfășura între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din Capitală.

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 26 ianuarie – 8 februarie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro.

Biletele se pot cumpăra și prin www.bilete.ro, din oficiile Poștei Române și Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum și din Magazinele Germanos.

Prețurile în perioada 26 ianuarie – 8 februarie sunt:

  • 40 lei/ 8 euro SMS – pentru abonamentul de 3 zile (24-26 aprilie)
  • 300 lei  – pentru zona VIP

DreamHack Bucharest 2015 aduce și în acest an cele mai îndrăgite jocuri: Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), DOTA 2, League of Leagends, HearthStone, Minecraft sau cele pentru console.

Fie că sunt jucători profesioniști sau amatori, toți știu că DreamHack Bucharest înseamnă mult mai mult decât competiții internaționale de jocuri video, astfel că și în acest an publicul trebuie să se aștepte la o serie de evenimente conexe de tip Cosplay Legends, DreamHack Arena, Cupa Liceelor, DreamHack Arcade, dar și zone speciale de BYOC (Bring your own computer), expoziții cu cele mai noi gadget-uri, periferice, tehnologii, dar mai ales divertisment digital, tombole și multe surprize.

Turneul este transmis în mai multe limbi, prin intermediul canalelor TV și al platformelor de streaming online. Cei care doresc să urmărească evenimentele la faţa locului o pot face prin intermediul zonelor special amenajate pentru spectatori.

Organizat de ComputerGames.ro, DreamHack Bucharest a înregistrat în fiecare an noi recorduri de participanți și audiență.  La ediția din primăvară au participat 20.000 de pasionați ai jocurilor video, iar la cea din toamnă numărul participanților a depășit 25.000.

DreamHack deține recordul mondial Guinness la categoria Cel mai mare festival digital din lume, în 2013 au fost 17.403 de sisteme conectate la DreamHack Winter din Suedia. Inițiat de gamerii suedezi, festivalul s-a extins rapid în mai multe țări din Europa, inclusiv România.

DreamHack Bucharest a devenit rapid, în doar 4 ani, cel mai cunoscut festival din întreaga lume, desfășurat în afara Suediei. Ediția din toamna 2014 de la București, a adunat mai multe recorduri naționale în domeniul LAN Party, printre care se  numără: 10 Gbps bandă, 4,3 TB trafic total, 50 de kilometri de cabluri de rețea, 32 de kilometri de cabluri video si audio,  120.000 de dolari premii, 40 de ore de activități, 1.600 de echipamente conectate simultan la WiFi și nu mai puțin de 2,2 milioane de spectatori online.

În 2015, Computergames.ro va organiza pentru prima dată ediția de toamnă DreamHack în afara Capitalei. Între 30 octombrie -1 noiembrie, DreamHack se va desfășura în Cluj, orașul decretat Capitala Europeană a Tinerului în 2015.

DreamHack Bucharest este susținut de Nescafe 3in1: „NESCAFÉ 3in1 îi susține pe cei pasionați de jocurile video, care văd în ele mai mult decât o simplă distracție, respectiv strategia și creativitatea de care un jucător trebuie să țină cont. Nivelul următor al jocului începe acum cu gustul intens NESCAFÉ 3in1, a declarat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages, Nestle România.

Informații suplimentare, imagini și toate categoriile de bilete se găsesc pe platformele oficiale de comunicare: www.dreamhack.ro,   www.facebook.com/dreamhack.ro  și www.computergames.ro.

Comentarii

comentarii