S-au prelungit inscrierile pentru concursul Can Design Festival

0
402

Asociatia Alucro anunta prelungirea inscrierilor pentru concursul Can Design Festival pana pe 07 decembrie 2014.

Toti pasionatii de arta, design, mestesugit, elevi sau adulti care inca nu s-au inscris in concursul Can Design Festival o pot face pana la data de 07 decembrie, inclusiv. Inscrierile se fac pe site-ul dedicat concusului www.candesignfestival.ro, la sectiunea “Inregistrare”, intr-una dintre cele doua categorii – elevi sau adulti. Toate proiectele inscrise pana acum pot fi vazute pe pagina de Facebook a concursului www.facebook.com/CanDesignFestival.
Tema acestei editii este “Can City” – confectionarea unor obiecte ce se regasesc in mediul urban, folosind doze de aluminiu in proportie de 70%.
Organizatorii si partenerii concursului vor acorda castigatorilor premii in valoare de 1500 Euro – cate 500 de Euro pentru fiecare categorie, elevi si adulti, si un premiu surpriza oferit pentru lucrarea cea mai apreciata de public, in functie de numarul de voturi(like-uri) primite la poza lucrarii pe pagina de Facebook a concursului.
Initiativa acestui concurs apartine Asociatiei Alucro, care deruleaza in Romania programul international Every Can Counts dedicat colectarii selective a dozelor din aluminiu.
Un proiect organizat in parteneriat cu Romprest si IBM Romania.