vineri, mai 24, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipS-au prelungit inscrierile pentru concursul Can Design Festival

S-au prelungit inscrierile pentru concursul Can Design Festival

Asociatia Alucro anunta prelungirea inscrierilor pentru concursul Can Design Festival pana pe 07 decembrie 2014.

Toti pasionatii de arta, design, mestesugit, elevi sau adulti care inca nu s-au inscris in concursul Can Design Festival o pot face pana la data de 07 decembrie, inclusiv. Inscrierile se fac pe site-ul dedicat concusului www.candesignfestival.ro, la sectiunea “Inregistrare”, intr-una dintre cele doua categorii – elevi sau adulti. Toate proiectele inscrise pana acum pot fi vazute pe pagina de Facebook a concursului www.facebook.com/CanDesignFestival.
Tema acestei editii este “Can City” – confectionarea unor obiecte ce se regasesc in mediul urban, folosind doze de aluminiu in proportie de 70%.
Organizatorii si partenerii concursului vor acorda castigatorilor premii in valoare de 1500 Euro – cate 500 de Euro pentru fiecare categorie, elevi si adulti, si un premiu surpriza oferit pentru lucrarea cea mai apreciata de public, in functie de numarul de voturi(like-uri) primite la poza lucrarii pe pagina de Facebook a concursului.
Initiativa acestui concurs apartine Asociatiei Alucro, care deruleaza in Romania programul international Every Can Counts dedicat colectarii selective a dozelor din aluminiu.
Un proiect organizat in parteneriat cu Romprest si IBM Romania.

Sandra Sc
Sandra Sc
Studentă la FJSC și ardeleancă get-beget, din inima Transilvaniei. Trăiesc cu speranța că va veni un vreme în care o zi va avea măcar 30 de ore ca să pot face tot ce-mi doresc să fac. Sunt interesată de ceea ce se întâmplă în jurul meu și am o părere despre orice. Îmi plac oamenii activi, care mereu vor mai mult de la ei.
RELATED ARTICLES

Most Popular