S-au anunțat ultimele cinci nume pentru Summer Well 2016

0
153

La aproape două luni de la dezvăluirea primelor nume care vor performa la a șasea sa ediție, festivalul Summer Well a venit cu un al doilea anunț pe pagina oficială de Facebook, menit să definitiveze formula din acest an.

Astfel, publicul de pe Domeniul Știrbey din Buftea se va mai bucura, între 13 și 14 august, de prezența celor de la The Chemical Brothers, BØRNS, Blossoms, Honne și Haelos. 

Câteva ore mai târziu, site-ul a revenit cu două postări în care se dezvăluiau și zilele în care două dintre nume vor performa. Așadar, duoul electronic englez The Chemical Brothers va fi cap de afiș duminică, 14 august, în timp ce americanul BØRNS va cânta sâmbătă, 13 august.

Dacă ar fi să judec în ansamblu cum arată cea de-a șasea ediție a Summer Well, aș zice că nu e nici rea, dar nici extraordinară. Nu cred că este din cauza artiștilor anunțați ieri. Am reușit să ascult câte ceva de la marea majoritate și sună destul de bine, cred că e doar o senzație de apatie care mă cuprinsese încă de când s-au făcut publice primele cinci nume și am văzut două trupe care mai cântaseră la festival.

Cu toate astea, aș minți dacă as spune că nu mă aștept să mă distrez în al doilea weekend din august. Bănuiesc că atmosfera va fi la fel de electrizantă ca în anii trecuți, doar că probabil o să se danseze mai mult în ziua a doua, și asta datorită celui mai important nume prezent la festival în acest an.

Cum primele bilete s-au epuizat, cei interesați trebuie să știe că, în prezent, există un număr limitat de abonamente pe două zile, la prețul de 275 de lei (+taxe). Acestea pot fi achiziționate din magazinele Orange sau de pe easytickets.ro, eventim.ro și seetickets.com .

sursă foto: Summer Well Festival, last.fm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.