S-au anunțat primele cinci trupe pentru Summer Well Festival 2016

0
341

Festivalul Summer Well a marcat prima zi a lunii februarie cu un anunț făcut atât pe propriul site, cât și pe paginile sale de socializare, în care anunța primele cinci trupe care vor concerta în acest an.

Astfel, printre numele cu care publicul de pe Domeniul Știrbey, din Buftea, va fi încântat, între 13 și 14 august, se numără: Hurts, The 1975, Years & Years, The Neighbourhood și Sundara Karma. Atât The Neighbourhood, cât și Years & Years, se află la prima vizită în cadrul evenimentului, în timp ce Hurts și The 1975 se află la a doua prezență în orășelul din apropierea Bucureștiului. Cele două grupuri au mai concertat la Summer Well, primul dintre ele performând în 2012, iar celălalt în 2014.

Primele 1500 de bilete, cu prețul de 195 lei (+taxe), au fost puse în vânzare tot în aceeași zi. Acestea se pot găsi in Orange shop-uri sau pe easytickets.ro și eventim.ro. După epuizarea stocului în preț promoțional, următoarele 3500 de bilete vor avea prețul de 235 de lei (+taxe).

Deși a trecut puțin timp de la punerea în vânzare a biletelor, se mai pot găsi aproximativ 250 de abonamente în preț de pre-vânzare, deci, se poate spune că există dorință de a vedea cele cinci nume făcute publice până acum. Chiar una foarte mare, dacă iei în considerare că acestea reprezintă doar jumătate din numărul artiștilor și/sau trupelor care vor cânta. Și probabil și destul de ciudat, pentru că au existat voci care s-au plâns că evenimentul sponsorizat de Orange își reciclează unii dintre artiști.

Momentan, prefer să nu îmi dau cu părerea referitor la posibilul program. Încă nu se știe formula completă a festivalului, așa că nu pot vorbi de capete de afiș de care să fiu interesată sau nu.

Bine, și chiar dacă l-aș ști în formula completă, aș aștepta să-mi formez o opinie în prealabil. Nu sunt genul care să desființeze ceva doar pentru că nu e la nivelul așteptărilor mele, așa cum am văzut în luna aprilie a anului trecut, când au existat și opinii nu foarte măgulitoare referitoare la ansamblul de invitați ales pentru a cincea ediție.

Așadar, nu ne rămâne decât să așteptăm anunțurile ce vor urma.

Sursă foto: Summer Well Festival 2016

Actualizare: De la publicarea articolului, organizatorii au anunțat că stocul inițial de 1500 de abonamente la prețul de 195 lei s-a epuizat. Tot aceștia au afirmat că, din cauza cererii semnificative, următoarele 1000 de bilete puse la vânzare vor avea același cost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.