S-au anunțat alte două nume pentru Summer Well 2016

0
434

Ziua de 9 iunie a fost marcată de festivalul din Buftea cu un anunț menit să definitiveze formula finală a ediției din acest an.

Astfel, la puțin peste o lună de la retragerea pe motive de logistică a celor de la The 1975, Summer Well a dezvăluit două noi nume care vor performa pe scena de pe Domeniul Știrbey: duo-ul german de folk/electro Milky Chance și trupa indie-pop londoneză Crystal Fighters.

La o oră de la postarea anunțului pe contul oficial de Facebook al festivalului, pagina de pe aceeași rețea socială a celor de la Milky Chance anunța că cei doi vor cânta duminică, 14 august, ceea ce dă de înțeles că ei îi vor înlocui pe Honne. Informația a fost confirmată ulterior și de pagina evenimentului.

În mod logic, asta înseamnă că cei de la Crystal Fighters vor încânta publicul în prima zi, fapt ce mă face destul de curioasă în legătură cu programul, respectiv ordinea în care cele zece nume anunțate vor urca pe scenă.

13241201_1043069852406040_5821747343985263386_n

Nu îmi fac însă iluzii că o aflu foarte curând asta, fiindcă veștile de acest tip vin în preajma evenimentului. Așa că va trebui să mai așteptăm puțin să vădem dacă forma în care vor cânta trupele și artiștii e similară cu cea pe care mi-am închipuit-o.

Per total, a șasea ediție a festivalului Summer Well pare că va fi una bună. Nu îmi dă impresia că va fi rea, dar nici că va fi excelentă precum ultimele două ediții la care am fost. Așa că abia aștept să vină mijlocul lunii august pentru a mă bucura de muzică și de atmosferă.

aplicatia-summer-well-2016

Biletele se găsesc pe eventim.ro, easytickets.ro, în Orange shop-uri, dar și în aplicația pentru smartphone-uri a festivalului. Aceasta este disponibilă în Apple Store (iOS), Google Play (Android) și Windows Store.

surse foto: Summer Well Festival, playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.