S-a prelungit termenul limită al concursului Power to the Poster până pe 25 august

0
41

Am prelungit termenul limită al concursului Power to the Poster până pe 25 august pentru le oferi ocazia și ONG-iștilor și designerilor care acum se bucură de vacanță să se înscrie.

Trimite cel mai bun afiș activist din portofoliul tău și poți fi unul dintre cei 20 de câștigători al căror afiș va fi expus în cadrul evenimentului final din septembrie și publicat în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.

Mai mult decât atât, vei mai fi premiat cu:

  • Un workshop de creatie la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
  • Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
  • O sesiune de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.
Înscrierea este gratuită și se face prin completarea formularului de pe site-ul www.a4activism.ro, unde poate fi consultat si regulamentul concursului. 
Adresa de contact este hello@creionetica.ro.
 
Let’s give Power to the Poster!
#A4ACTIVISM’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.