S-a lansat Home Alone 6 – cine este noul actor principal

0
247

De 30 de ani încoace, generații din întreaga lume au crescut vizionând în perioada Crăciunului franciza Home Alone.

Cele 5 filme au întrezărit zâmbete pe fețele privitorilor ani la rând, începând cu data de 16 noiembrie 1990.

Însă, 31 de ani mai târziu, iată că a venit timpul ca celor 5 filme să li se mai alăture unul. Astfel, pe 12 noiembrie 2021, la o lună de la lansarea trailerului, și-a făcut loc pe micile și marile ecrane cel de-al 6-lea film al francizei, Home Sweet Home Alone.

Plot-ul celui de-al şaselea film Home Alone

Regizat de Dan Mazer și cu actori precum Max Mercer în rol principal, Ellie Kemper, Rob Delaney, filmul este un remake al primei variante, din ’90, cu o poveste similara a unui bâiețel uitat de părinți acasă în preajma sărbătorilor, aceștia amintindu-și prea târziu de el, la îmbarcarea în avionul spre Tokyo. Ca și în povestea originală, hoții sunt nelipsiți, dând târcoale casei lui Max.

Scopul acestuia este unul singur: de a-și apăra casa de hoți până la întoarcerea părinților. Însă acum vine întrebarea, cum va încerca acesta să scape de hoți și care vor fi peripețiile prin care va trece?

home alone

Până anul acesta, filmele erau difuzate încă din noiembrie, săptămânal pe Pro TV, plasând postul de televiziune pe primul loc în preferințele telespectatorilor, însă începând de anul acesta, vor fi difuzate și pe Antena 1.

Tu ce zici? Ai văzut filmul? Ce părere ai?

Citeşte şi: „Dacă era aprobată să vezi de nu lua Cannes-ul” – Iulia Boloca

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.