sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipS-a dat startul înscrierilor la LANParty v14 codename “Revenge of the Fallen”

S-a dat startul înscrierilor la LANParty v14 codename “Revenge of the Fallen”

Pasionați de DotA 2, LoL, CS:GO, FIFA 16 și HEARTHSTONE, Liga Studenților Electroniști vă invită să vă înscrieți în cea mai mare competiție de gaming organizată de un ONG studențesc: LANparty v14 codename „Revenge of the Fallen” organizat împreună cu LAB501 și sponsorizat de PC GARAGE.

Ai mai participat la LAN-ul organizat de LSE, dar nu ai reușit să obții locul la care sperai? Ia-ți revanșa pe 14 noiembrie, în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00, la LANParty v14 codename „Revenge of the Fallen”! Nu ai mai participat până acum la o astfel de competiție, dar ai vrea să încerci? E ocazia perfectă. Participarea este gratuită, adversarii tăi sunt la fel de pasionați ca și tine, atmosfera este incitantă, premiile pe măsură, iar competiția de Cosplay va merita din plin „deranjul” de a veni până acolo.

Înscrierile se fac pe site-ul www.lanparty.lse.org.ro/inscrieri și sunt deschise până pe 30 octombrie. Nu există limită de vârstă, nu acceptăm doar studenți la Politehnică, nu cerem taxă de participare!

LANParty by LSE este un eveniment, o familie, o tradiție! De peste 7 ani scriem pagini după pagini în istoria gaming-ului din România, alături de sponsorii și partenerii noștri, reunind, ediție de ediție, peste 300 de jucători, peste 100 de voluntari și peste 200 de vizitatori! Competiția este de tip BYOC (Bring Your Own Computer), însă, la standurile sponsorilor și partenerilor, se vor organiza tombole, prezentări și diverse alte competiții pentru public.

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii legate de acest eveniment, urmăriți-ne pe pagina de Facebook (www.facebook.com/LANPartybyLSE) și pe site-ul oficial (www.lanparty.lse.org.ro).

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular