Pasionați de DotA 2, LoL, CS:GO, FIFA 16 și HEARTHSTONE, Liga Studenților Electroniști vă invită să vă înscrieți în cea mai mare competiție de gaming organizată de un ONG studențesc: LANparty v14 codename „Revenge of the Fallen” organizat împreună cu LAB501 și sponsorizat de PC GARAGE.

Ai mai participat la LAN-ul organizat de LSE, dar nu ai reușit să obții locul la care sperai? Ia-ți revanșa pe 14 noiembrie, în Rectoratul UPB, începând cu ora 10:00, la LANParty v14 codename „Revenge of the Fallen”! Nu ai mai participat până acum la o astfel de competiție, dar ai vrea să încerci? E ocazia perfectă. Participarea este gratuită, adversarii tăi sunt la fel de pasionați ca și tine, atmosfera este incitantă, premiile pe măsură, iar competiția de Cosplay va merita din plin „deranjul” de a veni până acolo.

Înscrierile se fac pe site-ul www.lanparty.lse.org.ro/inscrieri și sunt deschise până pe 30 octombrie. Nu există limită de vârstă, nu acceptăm doar studenți la Politehnică, nu cerem taxă de participare!

LANParty by LSE este un eveniment, o familie, o tradiție! De peste 7 ani scriem pagini după pagini în istoria gaming-ului din România, alături de sponsorii și partenerii noștri, reunind, ediție de ediție, peste 300 de jucători, peste 100 de voluntari și peste 200 de vizitatori! Competiția este de tip BYOC (Bring Your Own Computer), însă, la standurile sponsorilor și partenerilor, se vor organiza tombole, prezentări și diverse alte competiții pentru public.

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii legate de acest eveniment, urmăriți-ne pe pagina de Facebook (www.facebook.com/LANPartybyLSE) și pe site-ul oficial (www.lanparty.lse.org.ro).

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here