Rotary Club Continental Bucuresti susține proiectul „Nota 10 la cântat”!

0
60

Rotary Club Bucureşti Continental susţine în toamna acestui an, copiii ansamblului muzical „Sunetul Muzicii”. În această perioadă extrem de dificilă, iată că Rotary Club Continental București vine încă o dată în sprijinul tinerilor artiști și copiilor talentați.  

Proiectul „Nota 10 la cântat”, sponsorizat de Rotary Club Continental București, are în vedere editarea și tipărirea unui CD cu cântece pentru copii. Tematica celor 10-12 melodii este extrem de diferită, reflectând preocupările copiilor din zilele noastre (școala, relațiile cu părinții/frații/prietenii/colegii, jocurile copilăriei, Sărbătorile de Crăciun, etc.), melodiile fiind antrenante, dinamice, moderne, cu caracter educativ.

Din echipa artistică a proiectului fac parte: compozitorul Dani Constantin, membru al Uniunii Compozitorilor și unul dintre cei mai performanți regizori muzicali ai Televiziunii Române, Marina Almășan, jurnalist, producător de emisiuni la Televiziunea Română și scriitor, în calitate de textier, Alexandru Gorgos (Republica Moldova) ce semnează orchestrația, precum și copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani ai ansamblului „Sunetul Muzicii”, o formație de copii senzaționali, coordonați de Cristina Manoliu. Deși majoritatea copiilor provin din familii modeste, sunt laureați ai numeroaselor concursuri naționale de internaționale de muzică.

Membri Rotary Club Continental București, Cristian Ioniță – președinte, Elena Vernescu și Crina Lință, vă invită să-i urmăriți în emisiunea „Femei de 10. Bărbați de 10” cu Marina Almășan, sâmbătă, 4 decembrie, ora 15 pe TVR2, alături de copiii din ansamblul „Sunetul Muzicii”.

Rotary Club Continental București s-a constituit ca asociație non-profit în 1998. De-a lungul timpului, clubul s-a implicat în diverse acțiuni caritabile, cu un impact extraordinar asupra comunității, de la donații pentru teatrele din Bucureşti, la dotarea cu echipamente tehnice a şcolilor, precum şi sprijinul financiar pentru tineri muzicieni de a participa la concursuri internaţionale, Rotary Club Bucureşti Continental continuă să-şi pună amprenta în evoluția armonioasă a tinerilor artişti. Pentru detalii despre proiectele desfăşurate vizitați site-ul: www.rotaryclubcontinental.ro.