IMG_9891

Vorbim despre roșu nu doar în ceea ce privește nuanța decorațiunilor de brad sau a șervețelelor de pe masa de Crăciun. Vorbim despre roșu în ținutele fetelor, dar și ale baieților, în perioada sărbătorilor de iarnă. În preajma Crăciunului deja începem să ne punem întrebări de genul: „Ce ar trebui să port de Crăciun?” sau „Cum să fiu remarcabilă în noaptea dintre ani?”

Ei bine, nu e nevoie în mod special de un buget strălucit sau de gusturi desăvârșite în materie de modă pentru a fi special în zilele de sărbătoare. Aproape că involuntar, alegerile pe care le facem atunci când ne cumpărăm hăinuțe pentru ziua de Crăciun, se reduc la cele de culoare roșie. Roșul este considerat un stimulent universal. Se știe că are puterea atracției ca cea a unui magnet și că oferă atitudine și un aer misterios și sexy celei ce îl poartă.

De la puloverașe groase, croșetate și până la rochii sexy din materiale fine, de culoare roșie, toate sunt o alegere mai mult decât perfectă pentru a sărbători Crăciunul, fie acasă cu familia, fie în club sau la restaurant cu prietenii. Nu e nevoie să alegi mai multe piese vestimentare de această culoare, ci este suficient să ai una singură și cu siguranță va fi de efect. Domnișoarele care vor să adauge un plus de eleganță și să se facă garantat remarcate în seara de Crăciun pot folosi roșul și în make-up. Un ruj roșu adăugat unui machiaj nude în zona ochilor, pentru a nu încărca fața prea mult, va completa ținuta cu siguranță și va reprezenta cireașa de pe tort. Mai ales că, rujul roșu, dacă este folosit cu atenție, se potrivește oricărei femei, mai ales într-o seară atât de specială. „Rujul roșu este o sursă de încredere, ca și pantofii cu toc. Îl pui pe buze și dintr-o dată te simți mult mai capabilă decât erai cu câteva secunde înainte de a-l purta,” spune Poppy King, creatoarea brandului de rujuri Lipstick Queen. Ba mai mult, poți purta o rochie sau o bluzița simplă, care să nu iasă în evidență cu nimic, pentru că dacă alegi un ruj roșu elegant, te va îmbrăca minunat, atât timp cât îl vei purta cu clasă.

Dincolo de asta, se știe deja că în noaptea dintre ani este bine să porți lenjerie roșie. Ea reprezintă feminitate, seducție și nu doar atât: purtată în noaptea dintre ani vă aduce noroc nu doar în dragoste, ci pe toate planurile. Culoarea roșie este culoarea vieții, a căldurii, de aceea se spune că va menține dragostea și pasiunea aprinse pe tot parcursul anului ce urmează. Așadar, dacă veți îmbrăca o lenjerie sexy de culoare roșie în ultima noapte din acest an nu înseamnă neapărat că sunteți superstițioase. Mai degrabă, țineți cont de faptul că este frumos să vă ghidați după tradiție.

Totuși, pentru fetele cărora această culoare nu prea le surâde sau chiar nu le avantajează, există și opțiunea „glitter” pentru serile de sărbătoare. Și aici aveți numeroase variante din care puteți alege. De la bluzițe elegante cu paiete aurii sau argintii și până la rochițe distinse în nuanțe strălucitoare. De asemenea, dacă aveți răbdare să căutați cu atenție, mai mult ca sigur veți găsi prin magazine haine cu modele atent combinate în auriu și argintiu, cu un design armonios și plăcut care să vă satisfacă gusturile. Această alegere este numai bună pentru seara de Revelion, în special.

Orice ați alege să purtați de Crăciun și în noaptea dintre ani, nu uitați să o faceți cu emoție si bucurie, cu gânduri optimiste și un zâmbet larg pe chip care să împrăștie dragoste și voie bună.

Vă dorim petreceri frumoase și sărbători fericite lângă cei iubiti!

 Redactor: Mădălina Marin.

Fotograf: Dana Alecu