joi, octombrie 21, 2021
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleSportRomânia are șanse mici să mai ajungă la Mondialul din Rusia

România are șanse mici să mai ajungă la Mondialul din Rusia

România are șanse mici să mai ajungă la Mondialul din Rusia

România-Danemarca, meciul pe care foarte mulți l-am considerat decisiv pentru prezența tricolorilor la Mondialul din Rusia, s-a terminat 0-0. Astfel, șansele României de calificare la turneul final sunt din ce în ce mai mici.

România are 6 puncte în 5 partide și se află pe locul 4 în grupă, la un punct în spatele Danemarcei și Muntenegrului. Polonia este echipa ce se află pe primul loc în grupa E, cu 13 puncte, și este principala favorită pentru calificarea directă la turneul final. Conform clasamentului, România are șanse mici și să prindă un loc de baraj.

Naționala României a terminat la egalitate, 0-0 la Cluj, meciul cu Danemarca pe care trebuia să îl câştige pentru a rămâne în luptă. Prestația jucătorilor naționalei a fost una dezamăgitoare.

Tricolorii au început în forță meciul, iar în minutul 18, Keșeru a avut cea mai mare ocazie a meciului, trimițând mult peste poartă din 6 metri! Același Keșeru a ratat la doar câțiva metri de poartă. În a doua repriză Chipciu și Keșeru au ratat la aceeși fază. Ocaziile danezilor au aparținut lui Eriksen, pe finalul primei reprize, și lui Zanka, pe finalul reprizei a doua. Cu doar două minute înainte de final a primit un balon în careul mic, dar a trimis inexplicabil peste poartă.

Romania este la un punct de locul 2 în grupa de calificare la Mondial. Însă, în acest moment, locul 2 din grupa E, cea din care face parte România, nu duce la baraj! Doar 8 echipe naționale ce vor termina pe locul 2 merg la baraj. Echipa cu cel mai slab punctaj aflată pe locul 2 nu merge la baraj.

În acest moment, Muntenegru se află pe locul 2 în grupa E cu 7 puncte (1 peste România). Celelalte echipe aflate pe locul 2 sunt: Suedia (10 puncte), Portugalia (12), Irlanda de Nord (10), Irlanda (11), Slovacia (9), Italia (13), Grecia (11).

În etapa următoare din preliminarii, România joacă în Polonia.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular