România învinge Turcia

România învinge Turcia antrenată de Mircea Lucescu într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Tricolorii au câștigat prin dubla marcată de Gheorghe Grozav.

România a făcut un meci bun pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj și nu a avut probleme împotriva naționalei semilunei. Astfel, România învinge Turcia grație celor două goluri semnate de un jucător ce pare a fi revitalizat de Cosmin Contra și se pregătește pentru meciul cu Olanda, de pe 14 noiembrie.

“Turcul” Grozav anihilează naționala pregătită de Lucescu

Gheorghe Grozav pare că se simte foarte bine sub comanda lui Cosmin Contra. După ce a reușit o pasă de gol în victoria cu 3-1 împotriva Kazakhstanului, partidă ce a consfințit debutul lui “Guriță” pe banca tehnică, acesta a marcat de două ori în următorul meci în care a fost utilizat.

Fotbalistul originar din Alba-Iulia a punctat în minutul 42 și a recidivat în minutul 69, după o pasă a lui Budescu.

Jucătorul ce evoluează chiar în Turcia, la Karabukspor, formația la care mai joacă și Gabriel Torje, a ajuns la 4 goluri pentru echipa națională.

Tiki Taka și “floricelele” lui Budescu

Naționala României nu și-a obișnuit suporterii în ultimele meciuri disputate cu un joc consistent și legat prin multe pase succesive.

Împotriva Turciei fotbaliștii tricolori au creat o fază foarte frumoasă, în minutul 19 al partidei, după ce au legat 19 pase între ei în mod succesiv. Aceasta a fost finalizată cu un șut spre poartă a lui Budescu.

De asemenea, tricolorii au mai avut câteva acțiuni aplaudate de spectatori, iar Budescu a încântat publicul cu câteva driblinguri și “floricele” folosite pe jucătorii turci.

Săgeți către Daum – „E o altă plăcere la antrenamente”

România învinge Turcia după un joc frumos practicat de tricolori, dar fostul selecționar Cristoph Daum încă nu a fost uitat de jucători sau de oamenii din fotbal.

Mihai Pintilii a declarat la Pro X că: „Cu atitudine și cu muncă multă putem face o echipă frumoasă. Mister ne-a cerut să fim ofensivi și să avem atitudine. Aceste lucruri i-au lipsit echipei până acum. Mister a schimbat și atmosfera în jurul grupului. E o altă plăcere la antrenamente. E un om care transmite dorința aia de a juca fotbal”.

De asemenea, Mitică Dragomir, fostul președinte LPF, l-a criticat pe german la Pro X: “România are jucători, dar ar trebui selecția făcută mai bine. Dacă nu era Daum eram calificați ușor la Mondial. Să-și ceară scuze cei care l-au adus pe Daum”

Următorul meci pentru tricolori este pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, împotriva Olandei.  Partida se va desfășura pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here