Roger Waters, un nou album! Is This the Life We Really Want?

0
55
Roger Waters, un nou album

Roger Waters, un nou album! Fostul membru fondator al trupei Pink Floyd a lansat vineri, 2 iunie, cel de al 5-lea album solo din carieră, sub denumirea Is This the Life We Really Want?

La vârsta de 73 de ani, Roger Waters pune capăt unei pauze discografice de 12 ani și lansează un nou album! Albumul precedent, Ça Ira, a fost lansat în 2005. Is This the Life We Really Want? – noul album – reprezintă continuarea așteptată cu nerăbdare de fanii din lumea întreagă a albumului Amused To Death din 1992. Este primul album solo al lui Roger Waters din ultimii 25 de ani.

Roger Waters, un nou album!

Pentru acest nou disc, Roger Waters a colaborat cu Nigel Godrich, producătorul trupei Radiohead. Acesta declară despre noul album  că reafirmă statutul de mare compozitor al lui R. Waters.

Noul album conține 12 piese, care vorbesc despre iubire în stilul propriu al lui Roger Waters, după cum însuși artistul declară.

„Discul ridică un semn de întrebare: cum trăim momentele de iubire – dacă ni se acordă ocazia de a le trăi în această viață – și cum le facem să ne lumineze existența, nouă și celor din jur” (Roger Waters)

Cele 12 piese care compun noul album sunt:

 1. When We Were Young
 2. Déja Vú
 3. The Last Refugee
 4. Picture That
 5. Broken Bones
 6. Is This The Life We Really Want?
 7. Bird In A Gale
 8. The Most Beautiful Girl
 9. Smell The Roses
 10. Wait For Her
 11. Oceans Apart
 12. Part of Me Died

Pe 26 mai 2017, Roger Waters a început turneul de promovare a noului album. Numele turneului, US+Them, este inspirat din piesa Us and Them din albumul Pink Floyd The Dark Side of the Moon. Primul concert din cadrul turneului a avut loc la Kansas City, urmând ca acesta să ia sfârșit pe 28 octombrie, cu un concert la Vancouver.

Surse info: informatia-zile.ro, infomusic.ro

Sursă foto: theguardian.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.