București, 13 august 2015 – Grand Cinema & More va difuza filmul-concert „Roger Waters The Wall”, un film inspirat din „The Wall Live” – cel mai mare turneu din lume de până acum, susținut de către un artist solo. Fanii legendarului muzician îl vor putea urmări pe data de 29 septembrie de la ora 20:00, pe marile ecrane, în Grand Cinema&More, inclusiv în sala Grand Ultra.

În cadrul evenimentului, Marius Chivu, unul dintre cei mai recunoscuți critici literari contemportani, va împărtăși cu spectatorii pasiunea sa pentru elementele și creațiile universului Pink Floyd, care se ridică la înălțimea muzicii celei mai mari trupe din istoria rock-ului.

Biletele sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/. În seara concertului, la intrarea în sală, spectatorii vor primi cadou cartea „Inside Out – O istorie personală a trupei Pink Floyd”, scrisă de Nick Mason, o carte de referință și o lectură fascinantă despre drumul parcurs de formație de la începuturile primitive până la imaginile cu stadioane pline.

Roger Waters, geniul creator din spatele muzicii Pink Floyd, prezintă filmul-concert „Roger Waters The Wall”, dezvăluind imagini uluitoare din turneu, care nu au fost văzute niciodată și hit-urile “Another Brick in the Wall”, “Comfortably Numb”, “Running like Hell”. Filmul a fost scris și regizat de însuși Waters, alături de Sean Evans, fiind filmat în perioada concertului The Wall Live Tour 2010-2013, la care au fost prezenți peste 4 milioane de fani din toată lumea.

Prin artă și muzică, prin nenumăratele spectacole de pe scenă, dar și prin intermediul acestei producții, Roger Waters își exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul „Roger Waters The Wall” nu este doar unul autobiografic, ci și o reflecție personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieții sale și a familiei, reafirmând dragostea pentru toți oamenii indiferent de naționalitate, religie sau credință.

Mai multe informatii si bilete gasiti pe www.grandentertainment.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here