sâmbătă, mai 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipRoger Waters The Wall, revoluționarul film-concert, se reîntoarce pe marele ecran de...

Roger Waters The Wall, revoluționarul film-concert, se reîntoarce pe marele ecran de la Grand Cinema & More, în format Dolby Atmos și 4K, în sala Grand Ultra

Grand Cinema & More va retransmite la cererea publicului filmul-concert „Roger Waters The Wall”, în data de 20 octombrie, începând cu ora 20:00. Filmul, inspirat din „The Wall Live” – cel mai mare turneu din lume de până acum, susținut de către un artist solo va putea fi urmărit din nou pe marele ecran din sala Grand Ultra, în format Dolby Atmos și 4K, după succesul înregistrat cu transmiterea primului concert din data de 29 septembrie, când biletele au fost achiziționate în proportie de 100%. Acestea sunt disponibile pentru rezervare și cumpărare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/.

Roger Waters, geniul creator din spatele muzicii Pink Floyd, prezintă filmul-concert „Roger Waters The Wall”, dezvăluind imagini uluitoare din turneu, care nu au fost văzute niciodată și hit-urile “Another Brick in the Wall”, “Comfortably Numb”, “Running like Hell”. Filmul a fost scris și regizat de însuși Waters, alături de Sean Evans, fiind filmat în perioada concertului The Wall Live Tour 2010-2013, la care au fost prezenți peste 4 milioane de fani din toată lumea.

Prin artă și muzică, prin nenumăratele spectacole de pe scenă, dar și prin intermediul acestei producții, Roger Waters își exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul „Roger Waters The Wall” nu este doar unul autobiografic, ci și o reflecție personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieții sale și a familiei, reafirmând dragostea pentru toți oamenii indiferent de naționalitate, religie sau credință.

„Roger Waters The Wall” a fost filmat în 4K și transpus în Dolby Atmos, tehnologia audio revoluționară disponibilă numai în sala Grand Ultra, care va oferi audienței o experiență plină de trăiri și emoții. Configurația sistemului cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereții laterali și două rânduri pe plafon și un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui realistă, în funcție de acțiunea de pe ecran. Abordarea revoluționară a acestei noi tehnologii este că sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio poziționate independent într-un spațiu tridimensional, creând o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

Mai multe informatii si bilete gasiti pe www.grandentertainment.ro

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular