Robse Dahn de la Equilibrium va fi invitatul special Bucovina

0
29
Bucovina-afis

Cea mai cea mai trupă de metal din România, Bucovina, va susține pe 14 decembrie, pe scena Arenelor Romane din București, tradiționalul concert de sărbători, iar anul acesta va avea o serie de invitați speciali care așteaptă cu nerăbdare să vă cânte și să vă încânte! 

Cel mai de seamă invitat al concertului Bucovina de la Arenele Romane din 14 decembrie este Robse Dahn, cu care trupa a și înregistrat single-ul Stahl Kennt Keinen Rost, ce va fi lansat alături de un videoclip în această perioadă. Robse este excepționala voce a uneia din cele mai iubite trupe tinere a Germaniei, Equilibrium si este de asemenea și vocalistul formației Minas Morgul.

În trecut, Bucovina a împărțit scena cu ambele trupe germane, iar prietenia care îi leagă pe Robse si Crivat s-a materializat în prezența primului alături de Bucovina, atât pe single, cât și în showul de la Arenele Romane. Pe lângă Stahl Kennt Keinen Rost, Bucovina și Robse pregătesc încă o surpriză pentru publicul prezent.

Alături de invitatul german, Bucovina îi va avea ca invitați pe Andi Dumitrescu (Bucium) și Costin Adam (Phoenix).

Așadar pe 14 Decembrie ne vedem la Arenele Romane cu Bucovina și cu invitații lor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

– presale pana pe 14 decebrie – 70 lei

– la intrare – 80 lei

De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si „Bucovina Fanpack” la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include.

– afis color (cu autograf)

– bratara textila cu logo 

– acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus