Robert Murray, expert internațional de top în leadership și dezvoltare personală, vine în România la Enlightening Leadership Series

0
89

Unul dintre cei mai apreciați experți internaționali în leadership și dezvoltare personală, Robert Murray revine în România la Enlightening Leadership Series, un program cu 3 module, care va avea ca teme principale: Personal Brand Development and Management, Executive Selling și Executive Coaching. Evenimentul, organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, va avea loc pe 19, 20 și 21 octombrie 2015, la Hotel Cismigiu.

În cadrul workshopurilor la care sunt așteptați top și middle manageri se pune accent pe crearea și gestionarea unui brand personal puternic, pe strategii de vânzare care generează diferențierea față de competiție, pe managementul echipelor, pe comunicarea eficientă la nivel executiv și pe tehnici de îmbunătațire a calității vieții personale pentru oamenii de business. Se folosesc instrumente inspiraționale de stimulare a performanței și viziunii de leadership, studii de caz relevante și exerciții practice pentru lideri, manageri și antreprenori.

Atunci când vorbim de un lider, trebuie să gândim dincolo de rezultate cuatintificabile și să ne concentrăm pe construirea unei moșteniri, prin transformarea oamenilor pe care îi coordonăm în lideri. Lumea în care trăim s-a schimbat atât de mult, încât, în viitorul apropiat, câștigătoare vor fi acele organizații care sunt liberi în domeniilor lor de activitate.  Cele mai de succes organizații sunt acelea care au lideri pe toate palierele ierarhice. Credința mea este că leadership-ul este parte a ADN-ului nostru, iar abilitățile de lider pot fi învățate, așa cum învățăm să mergem și să vorbim. Cu toții putem fi extraordinari. Enlightening Leadership Series este o platformă excelentă pentru cei care vor să atingă noi culmi ale succesului, descoperind potențialul ascuns din ei. Abilitățile de lider sunt vitale evoluției în lumea în care trăim, în care organizațiile trec permanent prin transformări.” –Robert Murray

“Robert Murray, sau Bob, cum îi spun cei care au avut bucuria de a lucra cu el, este speaker motivațional și expert în domeniul leadership-ului și dezvoltării personale, cu o experiență de 25 de ani în business, în peste 20 de țări. Este un om care a dezvoltat echipe, a construit branduri și a format lideri în lumea întreagă. Ne bucurăm că este alături de noi, la Enlightening Leadership Series.” –  Mădălina Vilău, CEO, Marketing Insiders Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.