Roadkill Soda va deschide concertul Billy Corgan de pe 9 iulie

0
30
afiș Roadkill Soda

Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la București pe 9 iulie la Arenele Romane pentru un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat dar și piese din cariera sa solo de pe toate albumele. În deschidere vor urca pe scenă baieții de la Roadkill Soda, un mix de Psychedelic Rock cu pasaje de Stoner Rock și old school Hard Rock, pe care ei îl numesc simplu rock’n’roll.

Roadkill Soda sunt o prezență efervescentă pe scena rock-ului românesc având o activitate constantă din 2011.  Fiind influențați de artiști precum Led Zeppelin, Hendrix sau Black Sabbath, Roadkill Soda și-au creat un sound propriu datorită și background-ului muzical pe care îl au componenții trupei.

Cu turnee serioase în țară și peste hotare, în momentul de față Roadkill Soda se numără printre cele mai iubite trupe din România.

Roadkill Soda înseamnă:
Mihnea Ferezan „Panda Elixir” – chitară (2011 – present)
Victor „Vava” Ferezan – bass (2011 – present)
Flavius Ardelean „Samurai” – tobe (2018 – present)
Andrei Gherghel „Byst” – voce (2018 – present)

Așadar, pe 9 Iulie, la Arenele Romane ne vedem cu Billy Corgam și cu Roadkill Soda!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM