afiș Riverdale sezonul 4

Riverdale revine cu un nou sezon în luna octombrie. Sezonul 4 va fi compus din 22 de episoade, la fel ca și Sezonul 2 și 3.  Noi personaje și noi întâmplări îi așteaptă pe adolescenții din orășelul plin de mister, Riverdale.

Sezonul 3 a avut un final care ne-a lăsat pe toți cu multe întrebări. Oare ce ascund de data aceasta Betty, Archie, Veronica și Jughead?

afiș RiverdalePentru o scurtă recapitulare, haide să trecem rapid prin rezumatul sezonului 3: Am aflat care este legătura dintre Black Hood și Gargoyle King, secretul lui Penelope Blossom, adevăratele intenții ale lui Alice cu Ferma au fost dezvăluite, iar Hiram a început să caute tot felul de moduri de a se răzbuna pe familia sa. 

Adolescenții trec printr-o serie de fenomene ce le marchează viața în fiecare sezon. Curioși de ce o să se întâmple în sezonul 4? Oare dubla personalitate a lui Betty își va spune cuvântul? 

Uite aici primul trailer al sezonului 4:

Observăm că Jughead dispare și toată lumea îl caută. Oare pe cine au îngropat cei 3 adolescenți (Betty, Veronica și Archie) la sfârșitul sezonului 3? Rămâne să aflăm mai multe pe 9 octombrie când se va lansa primul episod pe Netflix

Noi personaje și noi drame sunt prezente în Riverdale. Din actorii pe care îi știm deja  și îi îndrăgim se știe că sunt confirmați pentru noul sezon: KJ Apa (Archie), Lili Reinhart (Betty), Cole Sprouse (Jughead), Camila Mendes (Veronica), along with Cheryl (Madelaine Petsch), Kevin (Casey Cott), Toni (Vanessa Morgan) and Reggie (Charles Melton).

KJ Apa (Archie Andrews) a dezvăluit că primul episod va fi  super emoționant, deoarece este dedicat actorului Luke Perry (Fred Andrews).

afiș Riverdale

Încă puțin. Știu că e grea așteptarea, dar în luna octombrie îi vom revedea pe adolescenții plini de mister din Riverdale. Save the date: 10 octombrie, Location: Netflix