coperta_ghid

Revista Art Out vă invită la evenimentul de lansare al Ghidului de Vacanță în weekendul 16-17 august în cadrul Roabei de Cultură din parcul Herăstrău, Bucureşti.

Sâmbătă 16 august orele 17.00-19.00 vom forma împreună Regatul Art Out: vom construi macheta turnurilor şi vom juca cu mic, cu mare, celebrul „Ţară, țară, vrem ostaşi”. Duminică, orele 17.00 -19.00 ne vom colora sufletele în cadrul atelierului de pictură, desen şi colaj „Culori în soare” susținut de Laura Lucia Mihalca, artist plastic.

Sunt aşteptaţi la ateliere creativetoți cei care se simt copii, indiferent de vârstă. Participarea este gratuită.

Ghidul de Vacanță Art Out propune un concept nou pentru mediul online românesc, îmbinarea formatului unui ghid cu cel al unei reviste. Materialul editorial abordează teme diverse, de la propuneri şi recomandări de trasee de vacanţă, la istorii până acum necunoscute ale unor străzi sau cartiere, la interviuri şi materiale incitante. Cei nerăbdători regăsesc ghidul online pe site-ul nostru: www.artout.ro/reviste/blog/art-out-ghidul-de-vacanta.

Ideea proiectului a pornit din inițiativa echipei Art Out de a invita publicul să redescopere frumusețea care îî înconjoară, misiunea revistei fiind continua căutare a frumosului sub toate formele sale.

Lectura ghidului vă va oferi articole despre localuri deosebite din București, trasee de weekend, recomandări de expoziţii sau de jocuri de societate noi. Vă introducem în povestea străzilor bucureştene cu profil eliadesc. Venim în întâmpinarea voastră cu oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională.

Vă prezentăm din gândurile de vacanţă ale personalităţilor din lumea teatrului internaţional prin două interviuri inspiraţionale.

Adam Korson, steaua în devenire de la Hollywood ne oferă un interviu în exclusivitate despre viața personală, profesională şi, desigur, despre vacanță. Pe el îl puteți urmări din această vară ca protagonist în serialul Seed.

Maia Morgenstern ne-a invitat să o cunoaştem mai bine prin prisma celor trăite de ea pe scena teatrului vieţii, dialogul fiind de neuitat prin poezia clipei care se naşte cu fiecare joc de cuvinte, unde sinceritatea totală şi prietenia sunt coordonatele principale.

Nu în ultimul rând, vă provocăm la un concurs de explorare. Un psihotest vă va arăta ce tip de vacanţă vi se potriveşte.

Ghidul de vacanță oferă tuturor idei creative de vacanță, indiferent de locul în care vă aflaţi în prezent. Așadar, echipa Art Out vă așteaptă pe toți cu spiritul distracției și cu multe zâmbete la evenimentul de lansare, invitându-vă totodată la lectura ghidului, pentru că v-am pregătit multe surprize!

Cu Art Out, vara e mai frumoasă!