Revine Teatrul în Culise !

0
45

Teatrul ”În Culise” revine cu o veste bună – îşi va muta activitatea în incinta Clubului A de pe strada Blanari, nr. 14 şi ne aşteaptă cu doua spectacole la sfârşitul săptămânii: vineri de la ora 19:00 se va juca Scrisori către Rita, iar sâmbătă de la ora 20:00 – Cum se duce totul dracu.

Sambata, 11 martie, ora 20:00 – Cum se duce totul dracu

După ”Crize” de Mihai Ignat

Cu: Ioana Chelmuș, Florin Frățilă

Durata: 1h

Bilet: 35 lei

Motto – “Love is like war, easy to begin, but very hard to stop.”

Pe lângă lucrurile frumoase dintr-o relație, viața în doi înseamnă o adevărată luptă dusă pentru… nimic! Pentru că și în cuplu te poți simți în competiție și-atunci scoți toate armele pentru a demonstra cine-i mai mare și mai tare în orgoliu. Probabil nu vom afla niciodată cine va câștiga această bătălie a sexelor, dar spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” îți va arăta cum și unde se desfășoară adevăratul război de gherilă. Un show plin de umor recomandat tuturor celor care au simțit sau încă simt fiorii dragostei – pentru că e bine să te bucuri de ceea ce ai, atunci când ai ! Carpe diem !

Bazat pe un text contemporan scris de Mihai Ignat, spectacolul ”Cum se duce totul dracu’” a fost creat integral de cei doi protagoniști – Loredana Cosovanu și Florin Frățilă. Aceștia se declară fascinați de subiectul dragostei ca un câmp de luptă și promit un spectacol cu adevărat amuzant.

Cum se duce totul dracu (2)

Rita nou 2015 mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.