(Re)vin vremurile de succes!

0
151

Se anunță zile pline de ninsori cu povești în care „succesul” va fi singurul motiv pentru care va trebui să ieșim din casă! Pe 8 și 9 decembrie, începând cu orele 17:30, vom învinge vremea rece cu poveștile calde și impresionante ale unor tineri care au pornit doar de la o simplă idee și au ajuns să cucerească domenii precum IT, media sau contabilitate.

În sala de conferințe a hotelului Royal, timp de două zile, 11 tineri ne vor încânta cu poveștile lor de viață și ne vor împărtăși secretul unui tânăr de succes, după cum urmează:

  • Marți, pe 8 decembrie – Ionuț Budișteanu (inventator, CEO VisionBot), Gabriel Niță (Co-founder YouthHub), George Diță (Startups Program Manager la How to Web) împreună cu Andrei și Ionuț de la 10Lucruri.ro vor da startul poveștilor de succes, promițând un mix de amuzament și motivație.
  • Miercuri, pe 9 decembrie – Mircea Bozga (Audit Partner PwC), Claudiu Ludoșan (CEO Creative Luggage), Dragoș Nicolaescu (Business Mentor) și Mickey Hash (Doza de Haș) o să încheie ediția Tineri de Succes de anul acesta, nu înainte să ne lase o doză de inspirație și curaj.

Dacă te-ai gândit măcar o dată cum ar trebui să îți începi propria afacere sau care sunt pașii până vei ajunge la țelul dorit, rezervă-ți locul gratuit pe www.tds.sisc.ro și pregătește-te de două seri pline de cunoștințe venite de la oameni care au început exact ca tine.

Tineri de Succes este un proiect inițiat în anul 2008 cu scopul de a inspira și motiva noile generații. Anual, ne dorim să atragem cât mai mulți tineri și să încurajăm antreprenoriatul la orice vârstă, astfel cu ajutorul invitaților reușim să stârnim puțin imaginația și curajul studenților pentru a-și urma calea dorită.

Evenimentul este organizat de Sindicatul Studenților din Cibernetică, prima organizație studențească din ASE, înființată în 1996, cu peste 150 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent.

cover_TDS (1)

Pentru mai multe informații nu ezita să ne contactezi:

Casandra Nicolae (Coordonator) – nick.casandra@gmail.com / 0732.401.175

Beșleagă Cătălin (Coordonator Junior) – mrscarpp@gmail.com / 0737.973.285

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.