Revin Conferințele BookLand Evolution la Ramnicu Valcea

0
98
Conferințele BookLand Evolution-afis

În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre educație. Se pare că, ușor, ușor, românii realizează importanţa acestui pilon care stă la baza existenței unei societăți civilizate. Conferințele BookLand Evolution revin la Râmnicu Vâlcea pentru a-i încuraja și motiva pe tineri să facă alegerile corecte. Că să-l cităm pe Spiru Haret: “Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara.”

Însă milioane de tineri se confruntă cu cele două lumi paralele: online și offline. Așa că nu e de mirare că sunt ușor dezorientați și nu știu încotro să o ia, deoarece la întrebările lor, de multe ori, răspunsurile corecte nu vin nici măcar din partea celor apropiați.

O variantă ar fi să stea de vorbă cu persoane care au reușit să-și îndeplinească visul iar
aceste întâlniri inspiraţionale sunt facilitate de 6 ani încoace de către Conferinţele BookLand Evolution .

Conferințele le prezintă profesioniști consacrați care vin să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanţa dezvoltării personale prin studiu și practică.

Anual conferințele poposesc în 23 oraşe, reunind ~20,000 liceeni şi studenţi cu ~200 speakeri și oferindu-le o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere.

În sesiunea de toamnă-iarnă Conferințele BookLand Evolution revin pe 2 Octombrie’19 la Râmnicu Vâlcea , la Filarmonica „Ion Dumitrescu” (Bd. Calea lui Traian 138B), în intervalul orar 10:00-14:00 fiind invitați să vorbească: Bobiţă Catuşanu, Romulus Ghinoiu, Alin Păiuş, Roxana Dobriţoiu, Mireya Gonzalez Alvarez, Vasile Enescu şi Andrei Cruceru.

Bobiţă Catuşanu – Lider formaţia Antract:”Motto-ul speech-ului meu: Trebuie să crezi!”

Romulus Ghinoiu – Antreprenor: ”Pentru reușita în afaceri ai nevoie de viziune. De un obiectiv. De tactici pentru a atinge acel obiectiv. Apoi mare grijă la implementare, căci detaliile chiar contează. Iar ulterior evaluarea ne spune dacă am atins parametrii vizați. Acest mod de lucru se aplică în orice, fie că vorbim de casă, școală, business. Ce face
diferența este OMUL! Cel care ‘sfinţeste locul’, conform unei zicale bine împământenite la noi. Cel care are curajul să viseze. Pentru că, nu-i așa, totul începe cu un vis…”

Alin Păiuş – Actor: ”Se spune că viața bate filmul. Eu zic că bate (și) teatrul. Iubesc meseria de actor și o recomand tuturor celor cărora le curge har, dăruire și poezie prin vene. Vă recomand să aveți curajul de a trăi la maximum în fiecare zi, căci, câtă vreme suntem pe pământul acesta, nu trebuie să treacă nicio zi fără emoția pură care ne înnobilează sufletul.”

Roxana Dobriţoiu – Cântăreață: ”Cine crede că a fi artist e ușor, se înșeală. Până să ajungi să ai această titulatură – ‘artist’ – e cale lungă. Evident, talentul e important să existe deja. Însă, la fel ca o nestemată, dacă nu e șlefuit, nu o să strălucească și nu o să capete recunoașterea și admirația pe care o merită. A lucra în show-biz înseamnă o muncă
asiduă, continuă, publicul având așteptări tot mai mari de la tine. Însă, cu determinare și seriozitate, oricine își poate îndeplini până și cele mai înalte aspirații!”

Mireya Gonzalez Alvarez – Handbalistă: ”Eu cred că totul depinde de felul în care reușim să facem echipă cu cei cu care ne propunem să atingem anumite obiective, deoarece partidele importante se castigă de fiecare dată în echipă. Totul se castigă prin muncă, această trebuind să aibă mereu un obiectiv. Iar când îl atingi te gândești la tot ce ai suferit, la cât ai muncit și la toate persoanele care te-au sprijinit. Eu nu mă dau bătută niciodată, indiferent de cum merge meciul nu renunț și îmi doresc să câștig. Ceea ce recomand și tinerilor-să creadă în visele lor și să lupte pentru a le transformă în realitate!”

Vasile Enescu – Coach, Teacher şi Speaker Certificat John Maxwell TEAM: ”Deși am absolvit ingineria acum 30 de ani, am constatat foarte repede că menirea mea este să-mi ajut semenii să-și valorifice cât mai bine potențialul. Astfel, ca profesor, consilier vocațional, trainer în educația adulților, am plantat semințele creșterii ori de câte ori am interacționat
cu oamenii. Însă schimbarea majoră a apărut când am intrat în posesia unor cărți ale lui John Maxwell și mai apoi am devenit membru ‚John Maxwell Team’. Prin clubul de leadership și dezvoltare personală mă bucur că pot aduce valoare tinerilor ajutându-i să iasă din ‚zona de confort’, să-și găsească drumul spre atingerea potențialului și să se bucure de viață.”

Andrei Cruceru – Fondator Asociaţia “NeXT and CO”, Ambasador “Vreau să fiu antreprenor” Cluj-Napoca: ”Educația este punctul de plecare în orice activitate pe care o întreprindem. Arma cea mai de preț pe care o putem deține este informația. Cunoașterea este putere, iar tot aceasta va determina în cele din urmă rezultatele noastre. Cu toate acestea, aplicarea adecvată a acestor informații este pasul esențial care ne diferențiază și ne conduce către succes.”

Intrarea este LIBERĂ!