marți, martie 5, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipRawdia, restaurantul care te menţine în formă

Rawdia, restaurantul care te menţine în formă

Noul local Rawdia, din Cluj-Napoca, promovează o viaţă sănătoasă şi plină de preparate delicioase. Acesta se află pe strada Aurel Suciu nr. 9.

Totuși, Clujul nu este singurul oraş în care mâncarea sănătoasă este la modă. Restaurantele Rawia se găsesc, de altfel, pe Strada Puțul lui Zamfir 50, București,  pe Calea Cisnădiei 8, Sibiu şi Strada Apollonia Hirscher 7 din Brașov.

Rawdia, este restaurantul cu mancare vegetariană şi vegană. Însă, pe lângă acestea, găseşti şi „prieteni care împărtăşesc cu tine aceleaşi păreri despre un mod de viaţă sănătos şi curat.” 

Meniul restaurantului este unul diversificat şi plin de vitamine. Aşa cum aceştia ne informează pe pagina lor de Facebook: „te aşteaptă, pline de vitalitate, preparate de hrană vie şi superfoods”

Pentru că ştim încă de mici cât de important este micul dejun, cei de la Rawdia ne propun trei tipuri de mic-dejun cu preţuri între 14-18 lei. Ele sunt clasificate în următoarele categorii: energizant, kollath şi proteic. Pe lângă acestea, mai există două tipuri de feluri pincipale, aperitive, salate, pâinici, deserturi şi băuturi.

Pentru ca cei de la Rawdia să te răsfeţe cu un prânz diferit de orice mâncare pe care o consumi de zi cu zi, vei fi nevoit să plăteşti 27 de lei. Acesta conţine o supă (dovleac, cocos, năut cu praz sau ţelină), un fel principal şi pâinici de diferite sortimente.

Pe lângă super-mâncare, găseşti un spaţiu plăcut şi numai bun de relaxat alături de prietenii tăi. Mai mult de atât, restaurantul permite organizarea de evenimente private. Aşadar, în cazul în care te gândeşti la un loc în care să ţii o prezentare sau chiar o petrecere, Rawdia este locul ideal! La subsolul localului găseşti o sală de conferinţă numai bună pentru un grup de 15-18 oameni. Toate detaliile şi rezervările se pot face pe site-ul acestora.

RELATED ARTICLES

Most Popular