Restaurant Elisabeta vă invită la spectacole de teatru şi concerte inedite dar şi la preparate culinare savuroase

0
189

„Soţ de vânzare” va amuza copios miercuri, 22 noiembrie, ora 20:00. Răsturnări de situaţii, umor de calitate şi energie. Este un text care îmbină într-un mod fericit umorul sănătos cu fineţea şi eleganţa subtilă. Trio-ul conjugal privit dintr-un unghi mai puţin obişnuit. Din distribuţie fac parte Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gîlea.

Sinopsis:

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumuşică, uşor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinereţe, însă inteligentă, cu „look” şi iniţiată în metehnele vieţii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soţ contra tentantei sume de “douăj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăieşte cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toţi banii. Va fi însă de acord cu această tranzacţie? Vor reuşi cele două femei să încheie incredibilul contract? Subiectul tratează original şi picant, eterna tema a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple şi intense răsturnări de situaţii. Cu sau fără acordul celor implicaţi, singura garanţie oferită e o seară plină de umor şi râsete-n cascade! De ce soţ de vânzare? Pentru că este una dintre cele mai de succes comedii actuale din Bucureşti! Răsturnări de situaţii, umor de calitate şi energie. Este un text care îmbină într-un mod fericit umorul sănătos cu fineţea şi eleganţa subtilă. Trei actori foarte buni în trei roluri foarte ofertante! Trio-ul conjugal privit dintr-un unghi mai puţin obişnuit. Vă aşteptăm la o porţie de râs garantat! Pregătiţi-vă pentru o experienţa care vă va schimba cu siguranţă percepţia despre căsnicie şi…teatru românesc underground!

Pentru informaţii suplimentare: https://goo.gl/azGWvG I 0727.703.703

Pentru bilete online: https://goo.gl/Edy9Uc

Restaurantul Elisabeta a pregătit o altă seară minunată, în care veți avea ocazia să vă lăsați cuprinși de suspans și răsturnări de situații neașteptate. Pentru prima dată vă aducem Crimă la Cină, un spectacol interactiv nou-nouț în România, care va garanta această ocazie. Și nu doar atât, veți avea de a face cu o comedie polițistă spumoasă și o petrecere elegantă și delicioasă într-o atmosferă interbelică.

În plus, vă puteți testa flerul de detectiv, iar personajele stau chiar și la masă cu dumneavoastră. Crimă la Cină este o experiență savuroasă pe care o puteți oferi colegilor și angajaților, cu diverse ocazii. Ce vă mai așteaptă? Umor “Haute Couture”, acțiune și suspans, intrigi și drame între dame și nu numai… Printre toate acestea, câteva, doar câteva… suspiciuni. Dar să nu uităm de muzică, și nici de dans… Vom râde împreună… Unii vor plânge la un pahar… Dar vom descoperi până la urmă criminalul. Iar dumneavoastră veți vota suspectul cel mai… suspect.

Pentru informatii suplimentare: Crima la cina

Bilete disponibile: Click aici

Sâmbătă 25 noiembrie, ora 21:00, vă invităm la o călătorie muzicală interbelică pe acordurile celebrelor melodii: “Zaraza”, “Cel mai frumos tango din lume”, “Coşarul”, “Fetiţe dulci ca-n Bucureşti”.

Pe parcursul călătoriei, muzica şi voia bună vor fi asezonate cu preparate culinare de epocă concepute şi pregătite special pentru acest eveniment de Chef-ul Restaurantului Elisabeta.

Silviu Biriş este un artist plurivalent care vă va delecta cu un spectacol interactiv, folosindu-se în acest sens de voce, actorie, step şi dans.

Pe parcursul concertului, artistul va cânta atât pe scenă, cât şi printre cei prezenţi, invitându-i constant la dans.

Repertoriul lui Silviu Biriş cuprinde melodii celebre (aţa-zisele ever-green-uri româneşti) reorchestrate şi adaptate unui stil mai ”mişcat”, de dans, în ritmuri de swing, samba sau cha-cha, dar şi un colaj de tango-uri. Pe lângă celebrele melodii “Zaraza”, “Uite-aşa aş vrea să mor”, “Căsuţa noastră” sau “Cel mai frumos tango din lume”, spectatorii pot auzi şi ritmurile unor melodii îndrăgite cum ar fi “Coşarul” sau “Fetiţe dulci ca-n Bucureşti”.

Pentru informaţii suplimentare, https://goo.gl/TQXmu7

Pentru bilete online, https://goo.gl/NjAvhu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.