Marţi, 27 septembrie, şi miercuri, 28 septembrie, de la ora 18:00, la Teatrul Nottara vor avea loc repetiţii cu presa şi publicul la spectacolul Iarna de Jon Fosse (traducerea: Carmen Vioreanu), în regia lui Mihai Măniuţiu. Distribuţia este alcătuită din Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu, Andrea Gavriliu, Ştefan Lupu, iar scenografia este semnată de Adrian Damian. Light-designul, care completează decorul pentru a crea sentimentul că ne aflăm în sezonul rece, a fost realizat de Cristian Șimon și Andrei Florea. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Este cel de-al doilea spectacol semnat de Mihai Măniuţiu care iese la public în acestă lună, după Alcool pe versurile lui Ion Mureşan, un musical atipic cu Ada Milea montat tot la Nottara, în cadrul programului „Regizori mari pe bulevard”.

Până la aceste producţii, Mihai Măniuţiu nu mai lucrase de 10 ani în Bucureşti şi, după cum a mărturisit într-o conferinţă de presă, nici nu avea de gând să revină aşa curând, dar s-a lăsat convins de entuziasmul molipsitor al Marinelei Ţepuş, managerul Teatrului Nottara.

Iarna este un experiment pentru mine. Am conceput, împreună cu scenograful Adrian Damian, un decor-instalaţie care include sunetul şi lumina. Aşadar, sub raport formal, deşi eu am mai montat textele lui Fosse, mă aflu în faţa unei experienţe complet noi, despre care nu ştiu nici eu cum se va termina.” a spus regizorul despre spectacol.

Atât Iarna, cât şi Alcool, vor avea premiera în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru (FEST)IN pe Bulevard, care va avea loc în perioada 10-22 octombrie şi marchează întoarcerea acasă a Teatrului Nottara. Detalii şi bilete pe www.festinpebulevard.ro

Pentru mai multe detalii contactaţi pe:

Paula Varga

Marketing şi comunicare

Tel: 0734 783 461

Email: paula.varga@nottara.ro

stefan-lupu-andrea-gavriliu-catrinel-dumitrescu-andi-vasluianu andrea-gavriliu-stefan-lupu-andi-vasluianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here