• Colonelul și Păsările, după Hristo Boicev colonelnet

Sâmbătă 19 iulie, ora 20:00

Miercuri, 23 iulie, ora 20:00

Teatrul Coquette vă invită să aruncați o privire în spatele cortinei și să vedeți actorii altfel decât în spectacol. Sâmbătă, 19 iulie, deschidem porțile pentru o repetiție cu public a spectacolului „Colonelul și Păsările”, după Hristo Boicev.
Synopsis: În curtea unui azil de nebuni se rătăcește un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacienții să interpreteze totul ca pe un tainic semn militar și să se înroleze în propria lor armată. Un fel de „M.A.S.H” cu accente balcanice.
Regia: Ingrid Bonta,
Distribuție: Ramona Olasz , Celina Nitu / Raluca Alexandra Vermesan , Alexandra Gabriela Nita , Ruxandra Balasu , George Bîrsan

afismic

  • Valsul Hazardului, de Victor Haim

Sâmbătă 26 iulie, ora 20:00

O femeie face un accident cu mașina și ajunge să răspundă în fața unui Înger, care-i punctează fiecare răspuns. Jocul dintre ei ia, însă, o turnură neașteptată.  Spectacolul ”Valsul Hazardului”  este o tragicomedie construită pe o structură suprarealistă. Totul e un joc condus de un Înger total atipic, iar miza se schimbă și crește din ce în ce mai mult. Uneori, oamenii ajung în situații cel puțin ciudate. Balanța înclină nehotărâtă între rațional și irațional, între iubiri adevarate și disperări de moment și lista va continua . Ar trebui adăugat și faptul că balanța nu înclină singură, ci este ajutată de domnul Înger. Spectacolul încearcă să-i reamintească spectatorului de  existență continuă a comicului în orice situație să îl provoace să reflecteze și asupra dualității deciziilor sale. Veți întâlni un personaj pe cât de simpatic pe atât de iritant, care te va întreba până la ce vârstă ai crezut în Moș Crăciun și te va nota ca atare.

Distribuție:  Îngerul: Mihai Capatina, Fata: Ruxandra Balasu

Regia: Ingrid Bonta

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervări la: 0754990017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro