Regulamentul concursului „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015”

0
712

Organizarea concursului

 1. Organizatorul concursului „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” este IQool
 2. Toate obligațiile privind desfășurarea concurului revine exclusiv organizatorului.
 3. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.
 4. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul iqool.ro.
 5. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii.
 6. Acest concurs nu este administrat sau asociat cu PGL, brandul Computergames, organizator DreamHack Bucharest 2015.

Durata concursului

Concursul „Câștigă o invitație de  acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” se desfășoară în perioada 20-23 aprilie 2015.

Modul de desfășurare a concursului

 1. Organizatorul IQool va publica întrebări pe tema DreamHack Bucharest 2015 pe website-ul www. iqool.ro și/sau pe pagina de Facebook, iar participanții trebuie să răspundă corect. Dacă sunt mai multe răspunsuri corecte, câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți, folosind aplicatia https://www.random.org/.
 2. Câștigătorul va fi anunțat pe website-ul organizatorului www.iqool.ro și/sau pe pagina de Facebook

Premiile și modalitatea de acordare

  1. Premiile constau în invitații de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015, care se desfășoară între 24-26 aprilie, la Sala Polivalentă din București.
  2. Un participant are dreptul la o singură invitație, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte.
  3. Pentru a intra în posesia premiului , câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail office@iqool. După ce a primit invitația pe e-mail, câștigătorul trebuie să-i confirme organizatorului la adresa office@iqool.ro că a intrat în posesia ei.
  4. Premiul (invitația) va fi trimis pe e-mail-ul înscris de participant. Invitația este un document pdf ce conține un cod de bare. Invitația va fi printată de către câștigător și se va prezenta la intrarea în Sala Polivalentă, în timpul DreamHack Bucharest 2015. Invitația nu trebuie decupată, colorată sau modificată. Fiecare invitație are un cod unic de bare, iar la prima scanare a acestuia, codul este introdus în baza de date, iar deținătorul primește o brățară de acces 3 zile laDreamHack Bucharest 2015.A doua scanare a aceluiași cod de bare va fi respinsă de sistem, iar deținătorului nu-i va fi permis accesul la festivalul DreamHack Bucharest 2015. Prin urmare, responsabilitatea ca invitația să nu ajungă la altă persoană, ci doar la cea desemnată, aparține exclusiv utilizatorului adresei de e-mail furnizate de participant.
  5. Premiile nu pot fi convertite în bani.

Dreptul de participare

 1. Concursul „Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2015” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor IQool precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.
 2. În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
 3. Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.