luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipRed Bull lansează provocarea! Can you make it?

Red Bull lansează provocarea! Can you make it?

Red Bull te provoacă să renunți la bani, la carduri și la telefonul mobil și să experimentezi aventura vieții tale! Pentru o săptămână, ai șansa de a călători în întreaga Europă, folosind Red Bull ca.. mijloc de plată!

Tot ce trebuie să faci este să strângi trei prieteni pentru a forma o echipă. Participanții trebuie să fie majori și studenți la facultate. Împreună, creați un videoclip de un minut în care explicați de ce ar trebui să fiți voi protagoniștii acestei aventuri (data limită – 14 februarie 2016). Toate clipurile vor fi supuse la vot, iar cele mai votate echipe din fiecare țară vor deveni finaliste. Tot ce trebuie să faci este să obții susținerea prietenilor și a cunoscuților. Dintre finaliști, juriul va selecta echipele câștigătoare, iar acestea vor pleca în turul Europei.

fb_share_alt_001

Finaliștii încep aventura pe data de 12 aprilie 2016 și au la dispoziție o săptămână ca să ajungă la destinația finală. Din start, concurenții au la dispoziție un smartphone și 24 de doze Red Bull. Pe parcursul călătoriei, participanții își creează propriul traseu, bifează checkpoint-uri, postează fotografii și filmulețe, urmărind să îndeplinească sarcinile de pe Lista cu Aventuri. Bineînțeles, susținătorii nu vor lipsi, ci îi vor încuraja de acasă. Mai multe informații despre regulament, aici: https://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/rules/

Dozele inițiale de Red Bull vor putea fi folosite de aventurieri ca mijloace de negociere pentru hrană, transport, cazare și altele. Echipele primesc diverse provocări care le testează atât mintea, cât și corpul. O probă dusă la bun sfârșit aduce echipei doze Red Bull extra pentru călătorie. În drumul lor, concurenții au la dispoziție ajutorul celor de la Contiki, experți în turism de aventură, care îi vor ajuta cu sfaturi.

red-bull-can-you-make-it

Timp de șapte zile, studenții trebuie să ajungă la destinația finală. Echipa câștigătoare primește o excursie gratuită prin Europa oferită de Contiki. În final, cel mai de important premiu sunt amintirile unei aventuri unice în viață.

„Red Bull Can You Make It?” a avut loc și în anii trecuți, având mare succes în rândul amatorilor de senzații tari. Anul acesta, aventura se repetă!

OP_140404_Can_You_make_It_Milan_0532-871x580

Ce mai aștepți? Formează-ți o echipă și înscrieți-vă acum: https://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/apply/

Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.redbullcanyoumakeit.com/ro/details/

RELATED ARTICLES

Most Popular