luni, decembrie 11, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipRecviemul de Mozart - Concert Caritabil pentru victimele din Colectiv

Recviemul de Mozart – Concert Caritabil pentru victimele din Colectiv

Universitatea Națională de Muzică București și Fundația Calea Victoriei organizează un concert caritabil pentru victimele incendiului din Club Colectiv: „Recviemul de Mozart”. Evenimentul va avea loc joi 26 noiembrie, de la ora 19.00, la Universitatea Națională de Muzică, Sala de Operă (parter).

Recviemul în re minor, ultima compoziție a lui Wolfgang Amadeus Mozart, va fi dirijat de Tiberiu Soare și interpretat de Symphactory Orchestra. Soliștii acestui concert sunt Andreea Novac (soprană), Maria Jinga (mezzosoprană), Liviu Indricău (tenor) și Cătălin Toropoc (bariton). Cele patru voci vor fi acompaniate de Corul de Cameră Accoustic, dirijat de Daniel Jinga.

Acest eveniment este cu intrare liberă, iar participarea se face pe bază de înscriere la contact@victoriei.ro.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către Fundația Estuar, care a deschis o campanie mai amplă de strângere de fonduri pentru victimele din Colectiv.

Mai multe informații la www.victoriei.ro.

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular