Ce?

Acest atelier este dedicat reconectării cu emoțiile noastre și reîndreptarea atenției către noi înșine pentru a descoperi sursa fericirii și mulțumirii care se află în interirorul fiecaruia dintre noi.

Reconectarea cu emoțiile este un pas necesar pentru a ajunge la o stare de bine care sa nu varieze în funcție de ceea ce se întâmplă în jurul nostru foarte mult și pentru a ne da seama că emotiile în sinea lor nu sunt pozitive sau negative, ci sunt o forme de energie pe care daca le înțelegem și le simțim fără a le reprima, le putem folosi în viața de zi cu zi în folosul nostru. Vom descoperi că ceea ce ne extenuează de fapt nu este emoția în sine, ci forța și energia pe care o folosim ca sa reprimăm o emoție sau alta.

Atelierul se va desfășura sub forma de prezentare mai pe larg a aspectelor menționate anterior, împreună cu exerciții practice de meditație care să ne ajute sa înțelegm prin propria experientă cele discutate.

Cu cine?

Crina Radu a început călătoria către cunoașterea autentică de sine în anul 2012, iar aceasta a purtat-o din Europa în Asia și înapoi în Europa, cunoscând astfel și intrând în contact cu diferite tradiții filosofice și religioase, dar și diferite tehnici de meditație și lucru cu mintea și emoțiile, pe care le-am aplicat și intregrat într-un sistem holistic și ușor de aplicat. Crina este practicant al budismului, maestru reiki, specialist în comunicare, relații publice și organizare de evenimente, cu deschidere către oameni și starea acestora de bine.

Cu ce ?

Vă recomandăm ca îmbrăcămintea să fie comodă și lejeră, fără să vă incomodeze sau strângă.

O sticlă de apă este binevenită pentru a ne menține hidratați pe durata atelierului.

Când?

Sâmbată@incubator107 , 5 Martie de la 16:00 la 18:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aiciaici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Participarea la atelier este 30 lei. Dacă ești student, dai 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here