Te-ai gândit vreodată câtă hârtie irosește un om în decursul existenței sale? Cu siguranță nu ai acordat niciodată suficientă importanță acestui subiect, însă te-ai confruntat de multe ori cu problema teancurilor de hârtie care nu își mai găseau locul printre lucrurile tale.

Consider că nu există om pe această lume care nu a fost pus, măcar o dată în viață, în situația de a nu ști ce să facă cu teancurile de hârtie folosită, care ocupă spațiu suplimentar din cauză că nimeni nu dorește să le arunce pe motiv că: ”sigur o să avem nevoie cândva de ele”. Însă, acest ”cândva” de cele mai multe ori întârzie să apară, iar praful începe să se depună puțin câte puțin peste suprafața albă și plină de scris a imensului teanc, care crește și el de la zi la zi.

Ce poți face în această privință? Soluții există aproape la orice problemă, iar în acest caz ajutorul vine din partea echipei Ecotur! Dacă vrei să descoperi ce poți face cu toate teancurile de hârtie care deja încep să îți dea numeroase bătăi de cap, atunci ești așteptat la un ATELIER DE RECICLARE CREATIVĂ în cadrul proiectului „ecoTUR pentru hârtie„. Prin intermediul acestui proiect vei găsi răspunsuri și soluții utile în ceea ce privește reciclarea hârtiei și astfel vei ajuta considerabil la protejarea pădurilor prin reducerea numărului de defrișări.

Detalii despre eveniment:

CÂND: Miercuri, 9 decembrie 2015

UNDE: Diverta Piața Romană nr. 5

ORA: 18:00

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere, prin simpla completare a formularului.

Ești așteptat cu drag!

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here