marți, iunie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruVenom - de la benzi desenate la un thriller de excepție

Venom – de la benzi desenate la un thriller de excepție

Desi au fost foarte multe critici pe care filmul Venom le-a primit, entuziasmul meu inca s-a pastrat si  dupa ce l-am vazut. Pentru cei care nu știu foarte multe, Venom este unul dintre „villain”-ii cu care se bate Spider-Man (în desenele cu care am crescut cu toții, pe Fox Kids, sau cei care au mers mai departe și au citit benzile desenate), însă filmul nu este parte din Universul Marvel.

Filmul încearcă să se contureze în jurul lui Eddie Brock (Tom Hardy) și a năpastelor care-l năvălesc, cum ar fi o chestie vâscoasă cu conștiință proprie ce caută o gazdă pentru a (ați ghicit?) invada Pământul . Spectacol vizual dus la superlativ, poate cel mai bun vazut intr-un film cu super eroi pana acuma. Venom este foarte bine facut, arata ca in comics, la fel si Riot. Filmul intra lent in paine, e un lucru bun deoarece merita asteptarea. Lupta finala dintre Riot si Venom este genial realizata, imi doream sa nu se mai termine. Jocul lui Hardy este relativ bun, nu are momente cringe iar relatia sa cu Venom este pe alocuri chiar „draguta” si funny cei doi dezvolta o prietenie iesita din comun. S-au tinut de materialul sursa din comicsuri, respectele mele pentru asta.

Atât un thriller corporal-horror, cât și un film de benzi desenate, Venom este, de asemenea, asemănător unei comedii amicale în care unul dintre amici trebuie să-i împiedice pe celălalt să-și bată capul oamenilor.

Vizionarea acestui film la Cine Globe ne-a oferit o experienta inedita, prin design-ul creativ, tehnologia modernă, cele mai noi echipamente din domeniu, dar si o gama de produse la zona de F&B.

Verifică programul Cine Globe și alege filmul preferat!

Mirela Frățilă
Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

Most Popular