Be ready for Party Animals!

0
78

București, 29 martie 2017, Unde Ieșim? anunță evenimentul Party Animals, ce va avea loc joi,  30 martie 2017, în Silver Church, începând cu ora 22:00.

Party Animals este un concept de petrecere care își propune să ofere participanților acel sentiment și acea experiență pe care, de obicei, le pot trăi doar la marile festivaluri.

Potențialii participanți își doresc să trăiască experiența festivalurilor mari, care au loc doar vara. Noi ne dorim să-i scoatem din casă, să le oferim acea experiență, în orașul lor și la un preț decent.

Conținutul video, afișat de videoproiectoarele locației, va fi realmente sincronizat cu sunetul, scopul lui fiind acela de a induce starea de festival participanților.

Nu ne referim doar la elemente grafice, ci și la scene filmate pentru a fi redate, fiecare moment fiind calculat până în cel mai mic detaliu.

Tehnologia de spectacol, reprezentată în cazul nostru de mașini de fum și lasere și lumini, va avea un rol extrem de important, ea fiind sincronizată atât cu partea audio, cât și cu cea  video, conlucrând cu acestea pentru a oferi sentimentul unui festival.

La fel ca  în cadrul marelor festivaluri, acest eveniment va avea o poveste a lui. Plecând de la numele evenimentului “Party Animals”, vom crea o serie de animale care vor prezenta anumite particularități. De asemenea acest eveniment, față de altele, își va promova main-actul și  wave-urilor care vor fi atribuite câte unui animal: lup, tigru și leu.

Acest eveniment este primul dintr-o serie de 7, organizate în 2017, în București, Ploiești, dar și pe litoral.

Pentru achiziționarea biletului intrați pe http://unde-iesim.ro/party-time/party-animals/ sau https://www.livetickets.ro/party-animals.

Parteneri: Silver Church, IQads, SMARK, IQool, Axe Throwing Bucharest, LiveTickets.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.